ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο Deejay Radio 93 5 κερνάει τον καθημερινό σου Costa Coffee

Το Breakfast με τον Anthony 642 και τη Βασιλική Παπαμιχαήλ σε ξυπνάνε με το καλύτερο δώρο

Η εκπομπή Breakfast με τον Anthony 642 και τη Βασιλική Παπαμιχαήλ, σε συνεργασία με τα Costa Coffee, σου χαρίζουν τον καφέ σου, για να συνεχίσεις την ημέρα σου με την καλύτερη γεύση και με ενέργεια!

Freddo, Espresso, Freddo Cappuccino, Espresso, Americano, όπως και αν τον πίνεις, τώρα μπορείς να διεκδικήσεις καθημερινά, Δευτέρα με Παρασκευή μέσα από το πρωινό του Deejay Radio, 2 vouchers για 2 καφέδες primo size από τα Costa Coffee για δυνατό ξύπνημα από τους καλύτερους του είδους.

Ο τρόπος συμμετοχής στον διαγωνισμό είναι να συντονιστείς στην εκπομπή Breakfast με τον Anthony 642 και τη Βασιλική Παπαμιχαήλ, καθημερινά 7:00 με 10:00, και να στείλεις sms στο 1800 (χρέωση 10 cents ανά μήνυμα) την ένδειξη: Costa Coffee, Ονοματεπώνυμο και Επαρχία όπου διαμένεις.

Καθημερινά θα κληρώνεται ένας τυχερός ακροατής που θα βγαίνει στον αέρα της εκπομπής και θα ενημερώνεται από το πιο τρελό και αχτύπητο δίδυμο της πρωινής ζώνης για το δώρο του και για τον τρόπο παραλαβής.

*Ο νικητής θα μπορεί να παραλάβει το δώρο του την επόμενη μέρα από το κατάστημα της επιλογής του. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Media: Τελευταία Ενημέρωση

1, 2, 3… Zωγράφισε!

1, 2, 3… Zωγράφισε!

Τι θα γινόταν αν αλλάζαμε θέσεις – αν ζητάγαμε από τον θεατή να γίνει καλλιτέχνης;
Δελτίο Τύπου
 |  MEDIA
X
X