ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Nicolas Cage - Στην Κύπρο τα γυρίσματα της νέας του ταινίας

Επιστημονικής φαντασίας και πολεμικών τεχνών

Στην Κύπρο εξ ολοκλήρου θα πραγματοποιηθούν τα γυρίσματα ταινίας με πρωταγωνιστή τον βραβευμένο με Όσκαρ σταρ του Χόλιγουντ, Nicolas Cage, τοποθετώντας έτσι τη χώρα μας στον παγκόσμιο κινηματογραφικό χάρτη με ένα άλμα που θα σημάνει και την περαιτέρω ανάπτυξη του τομέα στο νησί.

Ανακοίνωση του Κυπριακού Οργανισμού Προώθησης Επενδύσεων (Invest Cyprus) αναφέρει ότι «η ταινία, αξίας 24,6 εκατομμυρίων ευρώ με παραγωγούς τους Martin J. Barab και Dimitri Logothetis, ο οποίος θα είναι και σκηνοθέτης, τιτλοφορείται ‘Jiu Jitsu’ είναι ταινία επιστημονικής φαντασίας και πολεμικών τεχνών».


Αυτός είναι ο εκτελεστής του Γιάννη Μακρή (vid)


Το καστ συμπληρώνουν οι καταξιωμένοι επίσης ηθοποιοί του Χόλιγουντ, Frank Grillo, Alain Moussi, Rick Yune, Marie Avgeropoulos και JuJu Chan.

Ο Invest Cyprus σημειώνει πως «η εξέλιξη αυτή είναι καθοριστικής σημασίας για την ανάπτυξη του τομέα της κυπριακής Οπτικοακουστικής Βιομηχανίας, αλλά και για την κυπριακή οικονομία στο σύνολό της, αφού πρόκειται για μια σημαντική επένδυση με πολλαπλά οφέλη, που θα προβάλει τη χώρα μας ανά το παγκόσμιο».

Προσθέτει ότι «είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τον ίδιο τον οργανισμό, το γεγονός ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα, μετά την ανάθεση των νέων αυτών αρμοδιοτήτων, έγινε κατορθωτή με στοχευμένες και καλά συντονισμένες προσπάθειες, η προσέλκυση της πρώτης κινηματογραφικής παραγωγής».


Το Υπουργικό Συμβούλιο ανέθεσε πρόσφατα στον Invest Cyprus την αποκλειστική ευθύνη της ανάπτυξης του τομέα της Οπτικοακουστικής Βιομηχανίας, καθώς και την προεδρία της Επιτροπής Αξιολόγησης των Αιτήσεων του Σχεδίου Κινήτρων (ΕΑΣΟ).

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Media: Τελευταία Ενημέρωση

X