ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

MasterChef 3: Συγκλόνισε ο Κύπριος διαγωνιζόμενος στο αναπηρικό αμαξίδιο (vid)

Τίποτα δεν είναι ικανό να στερήσει σε κάποιον τα όνειρα του

Το να είσαι καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι γιατί έτσι το «θέλησε η μοίρα» δεν μπορεί να σου στερήσει το να πραγματοποιήσεις τα όνειρα σου.

Ο Αριστοτέλης από την Κύπρο είναι ένα φωτεινό και αισιόδοξο παράδειγμα μέσα από την συμμετοχή του στο παιχνίδι μαγειρικής, MasterChef.

Τα όσα είπε συγκλονιστικά!

«Από μικρό παιδί είχα αγάπη για τη μαγειρική, προσπάθησα να το εντάξω στη ζωή μου επαγγελματικά, αλλά δυστυχώς λόγω κάποιας σοβαρής ασθένειας ναυάγησε. Ο κόσμος μπορεί να συνεχίσει να οραματίζεται για κάτι που του αρέσει, να το ακολουθήσει ή τουλάχιστον να το προσπαθήσει».

Συνεχίζοντας ο Αριστοτέλης με το χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπο του είπε: «Έχω μπροστά μου τους ήρωες μου, είμαι fan, δεν χάνω επεισόδιο. Αυτό με ώθησε να ασχοληθώ περισσότερο με τη μαγειρική στο σπίτι. Με ενθουσιάζει το γεγονός πως είστε 3 καταξιωμένοι μάγειρες οι οποίοι έχετε τη δική σας φιλοσοφία κι εγώ προσπαθώ σαν ερασιτέχνης να αγγίξω κάποια σημεία από τα δικά σας».

Τα λόγια του και κυρίως η ιστορία ζωής του δεν θα μπορούσε να αφήσει ασυγκίνητους τους κριτές με τον Σωτήρη Κοντιζάς να του δηλώνει «Για μένα εσύ είσαι ο ήρωας».

Ο Αριστοτέλης με δύο «ναι» πέρασε στην επόμενη φάση.

 

Media: Τελευταία Ενημέρωση

1, 2, 3… Zωγράφισε!

1, 2, 3… Zωγράφισε!

Τι θα γινόταν αν αλλάζαμε θέσεις – αν ζητάγαμε από τον θεατή να γίνει καλλιτέχνης;
Δελτίο Τύπου
 |  MEDIA
X