ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η Μελίσα «καρφώνει» το φλερτ Δαλάκα και Ατακάν (Pics)

«Θέλει να τον προσέχει»

Εδώ και καιρό είναι γνωστό πώς κάτι τρέχει ανάμεσα στην Κατερίνα Δαλάκα και τον Ατακάν. Βέβαια δεν γνωρίζουμε αν είναι τέχνασμα της παραγωγής του Survivor για να ανέβουν τα νούμερα τηλεθέασης ή όντως κάτι τρέχει μεταξύ τους. 

Η Μέλισα Εμιρμπάγιερ που αποχώρησε πρόσφατα μίλησε στο «Πανόραμα της Τουρκίας» για πρώτη φορά ανοικτά για την Κατερίνα Δαλάκα και τον Atakan, τονίζοντας πως η Ελληνίδα έχει επηρεαστεί πάρα πολύ συναισθηματικά και ότι πρέπει να συνέλθει.

«Ήμασταν η Sabriye, εγώ και ο Atakan από την τουρκική ομάδα. Η Sabriye είχε καταλάβει ότι συμβαίνει κάτι μεταξύ τους. Έλεγε “ήρθαμε να ζητήσουμε το κορίτσι” και τέτοια. Ο Atakan εκνευρίστηκε. Γιατί στην αρχή δεν ήθελε να το πιστέψει. Εγώ το ένιωσα. Μετά ήρθε η Δαλάκα και μου είπε ότι πριν έρθει στο Survivor της άρεσε πολύ. Κι εκείνη τη στιγμή ο Atakan ζήτησε να του κάνω μετάφραση.

Του τα είπα και γέλασε. Μετά τον ρώτησα αν κι εκείνου του αρέσει και είπε ναι. Ναι, αλλά του είπα ότι δεν πρέπει να τον επηρεάσει αυτό. Γιατί ήξερα ότι επηρεάζει τη Δαλάκα. Είναι πιο συναισθηματική. Το μυαλό της είναι συνέχεια στον Atakan, θέλει να τον προσέχει. Είναι πολύ γλυκό αυτό, αλλά πιστεύω πως η Δαλάκα άρχισε να επηρεάζεται. Αυτό φαίνεται και στον στίβο μάχης. Δεν είναι ωραίο, πρέπει να συνέλθει», είπε η Melisa.

Πηγή: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Media: Τελευταία Ενημέρωση

X