ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Εγώ λυπάμαι την Κάλια. Θα σε φάνε αυτοί!»

Το Twitter «γλέντησε» την κυπριακή παρουσία στην εκπομπή του Λιάγκα

Πρεμιέρα έκανε η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα «Μεσημέρι» την Τετάρτη (11/09). Ο γνωστός παρουσιαστής έκανε το δικό του come back μετά από δύο χρόνια απουσίας από την τηλεόραση και μάλιστα εις διπλούν, αφού φέτος θα παρουσιάζει και την εκπομπή «Guess my age».

Όπως ήταν φυσικό, το Twitter πήρε φωτιά με τα γνωστά τρολ του διαδικτύου να δίνουν και να παίρνουν. Αν και η εκπομπή είχε αρκετά υψηλή τηλεθέαση στην πρεμιέρα της (24,8%), το κοινό φάνηκε κάπως αγανακτισμένο με τον παρουσιαστή, την θεματολογία και το πάνελ.

Στο πάνελ της νέας του εκπομπής βρίσκεται η Ελένη Τσολάκη, η οποία επιστέφει και αυτή μετά την εκπομπή «Τι λέει;» η οποία κόπηκε άδοξα. Η Κατερίνα Γκαγκάκη, σαν να βγήκε από παλιό σκονισμένο συρτάρι, εμφανίζεται και πάλι στην τηλεόραση σε ένα ρόλο που δεν την έχουμε ξαναδεί. Ο Δημήτρη Παπανώτας άφησε πίσω του την για χρόνια συνεργασία του με την Σταματίνα Τσιμτσιλή και φέτος βρέθηκε στο πλάι του Γιώργου ελπίζοντας σε κάτι καλύτερο. Φυσικά, δεν θα μπορούσαμε να ξεχάσουμε την δική μας, Κύπρια, Κάλλια Ελευθερίου, στην πρώτη της απόπειρα για «διεθνή» καριέρα σε ρόλο πανελίστριας.

Τα κακά σχόλια και η ειρωνεία δεν έλειψαν από το twitter, το οποίο έκαψε τους πάντες, δείχνοντας ότι κανείς δεν έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια της εκπομπής να φέρει πίσω τον γνωστό «εριστικό», «know it all» που έχει γνώμη επί παντός του επιστητού, Λιάγκα. «Ξεσάλωσαν» λοιπόν με τις «κακιασμένες συμπεθέρες», όπως τις χαρακτήρισαν.

Αφήνουμε αυτά εδώ... Καλή απόλαυση!

Κάποιοι προτιμούν να βλέπουν επαναλήψεις στην θέση της εκπομπής

 

 

Κάποιοι άλλοι εκτιμούν το «κράξιμο» του Λιάνγκα και ζητούν από την Κάλλια να κόψει την «πάρλα»

Μήπως η τρας tv επέστρεψε στην μόδα;

 

 

Media: Τελευταία Ενημέρωση

1, 2, 3… Zωγράφισε!

1, 2, 3… Zωγράφισε!

Τι θα γινόταν αν αλλάζαμε θέσεις – αν ζητάγαμε από τον θεατή να γίνει καλλιτέχνης;
Δελτίο Τύπου
 |  MEDIA
X