ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

GoT: Τεράστια γκάφα της παραγωγής; (Pics, Vid)

Μέγα θέμα στα social media

Θεατές του τέταρτου επεισοδίου της όγδοης σεζόν του «Game of Thrones» που προβλήθηκε την Κυριακή στο HBO, εντόπισαν κάτι που, αν όντως ισχύει (και δεν πρόκειται για κάποια επιτυχημένη φάρσα/ μοντάζ ή εσκεμμένη ενέργεια από τους συντελεστές της δημοφιλούς σειράς), θα αποτελεί στα αλήθεια μεγάλη γκάφα- και όπως ήταν αναμενόμενο έκανε τον γύρο του Διαδικτύου.

Όπως φαίνεται σε βίντεο που κυκλοφορούν στα social media, σε μια από τις σκηνές και κοντά στην Ντενέρις (Εμίλια Κλαρκ), φαίνεται να υπάρχει ένα χάρτινο κυπελλάκι Starbucks.

«Τα Starbucks προφανώς ήρθαν στο Westeros», έγραψε ένας χρήστης. Η σεναριογράφος Στέφανι Μίκους συμπλήρωσε: «Δεν έχω παρακολουθήσει ποτέ επεισόδιο του Game of Thrones επειδή ο βιασμός, ο πόλεμος και οι δράκοι εντείνουν το άγχος μου, αλλά είμαι ευτυχισμένη που οι κάτοικοι είχαν επιτέλους πρόσβαση στην καφεϊνη». Ένας τρίτος χρήστης έγραψε: «Πού μπορώ να βρω Starbucks στο Westeros; Ρωτήστε την Ντενέρις».

Μένει να μάθουμε είναι αν το κυπελλάκι «ξέφυγε» όντως από την παραγωγή, και αν ανήκε σε πρωταγωνιστή ή συντελεστή της σειράς.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Media: Τελευταία Ενημέρωση

X