ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

GoT: Η χιουμοριστική απάντηση στο τρολάρισμα για τον καφέ στο τραπέζι (Pics, Vid)

Με χιούμορ απάντησε και η Starbucks!

Mε μια χιουμοριστική απάντηση, το HBO παραδέχθηκε την γκάφα με το ξεχασμένο ποτήρι των Starbucks στο σκηνικό του πρόσφατου επεισοδίου του Game of Thrones.

Μέσω του επίσημου λογαριασμού του Game of Thrones στο twitter, οι παραγωγοί του ανέφεραν: «Νέα από το Γουίντερφελ. Ο λάτε που εμφανίστηκε στο τελευταίο επεισόδιο ήταν λάθος. Η Ντενέρις, παρήγγειλε τσάι με βότανα».

Χιουμοριστική ήταν και η τοποθέτηση των Starbucks: «Είναι έκπληξη που η Ντενέρις δεν παρήγγειλε ένα Dragon Drink».

Το ξεχασμένο ποτήρι καφέ της αλυσίδας Starbucks, εμφανίστηκε για δύο δευτερόλπετα σε μία σκηνή γλεντιού, στο τραπέζι όπου καθόταν η Ντενέρις.

Η λεπτομέρεια δεν πέρασε απαρατήρητη από τους οπαδούς της σειράς, που έσπευσαν αμέσως να το σχολιάσουν με το hashtag #Starkbucks να κατακλύζει το Twitter. 

Από την πλευρά του, ο Hauke Richter, καλλιτεχνικός διευθυντής του Game of Thrones, είπε πως δεν είναι ασυνήθιστο διάφορα αντικείμενα να καταλήγουν σε λάθος θέση στο πλατό, να περνούν απαρατήρητα και να εμφανίζονται στις τελικές σκηνές σε ταινίες ή και τηλεοπτικές σειρές. «Πολλά μπορεί να ξεχαστούν στο πλατό. Το λάθος με το ποτήρι καφέ πήρε τέτοιες διαστάσεις επειδή δεν έχει συμβεί τίποτα παρόμοιο μέχρι στιγμής στο Game of Thrones».

Πηγή: Η Καθημερινή

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Media: Τελευταία Ενημέρωση

X