ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

GoT: Άξιζε τον κόπο η αναμονή; Σεξ, λίστες θανάτου και επανασυνδέσεις

Το άρθρο δεν περιέχει spoiler

Αντρέας Γιωργαλλάς

To Game Οf Thrones επέστρεψε για την όγδοη και τελευταία του σεζόν την Δευτέρα το πρωί μετά από μια απουσία σχεδόν δύο χρόνων. Η ταυτόχρονη προβολή του επεισοδίου από την HBO σε ΗΠΑ και Ηνωμένο Βασίλειο έφερε παροξυσμό στις τάξεις των φανατικών της σειράς.

Μυστικά αποκαλύφθηκαν και οικογένειες επανασυνδέθηκαν με την μάχη για τον θρόνο να είναι πιο έντονη και τον στρατό των «αθανάτων» να πλησιάζει όλο και περισσότερο.

Και ενώ οι οπαδοί της σειράς επέστρεφαν στο κρεβάτι τους μετά το ξενύχτι οι δημοσιογράφοι «σήκωναν τα μανίκια» ώστε να προλάβουν να γεμίσουν τις στήλες για τις πρώτες κριτικές.

Στιγμές που κόβουν την ανάσα

Ο Guardian, δηλώνει «το τέλος είναι τώρα», και συνεχίζει γράφοντας, «η τελική φάση της σειρά έχει συναρπαστικό ξεκίνημα με επανασυνδέσεις που αναμένονταν για χρόνια, νέες σοκαριστικές λίστες θανάτου και φόρο τιμής στο σεξ».

Η Telegraph το συνοψίζει ως εξής, «Winterfell: Σεξ, επανασυνδέσεις και μια ματιά στο μακελειό που έρχεται». Από την πλευρά της η Sun αναφέρει ότι η φετινή πρεμιέρα της σειρά, που είναι στον τηλεοπτικό αέρα από το 2011, ήταν ένα μείγμα από σκοτεινά αστεία και στιγμές που κόβουν την ανάσα, στοιχεία που βοήθησαν ώστε η σειρά να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του κοινού.

Σύμφωνα με το HBO τον περασμένο μήνα, 81 εκατομμύρια άνθρωποι είδαν το τρέιλερ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (Twitter, YouTube, Facebook) μέσα σε μόνο 24 ώρες.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Media: Τελευταία Ενημέρωση

X