ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γνωρίζει η Χαριτίνη ότι «κόπηκε»;

Η αινιγματική της ανάρτηση

Με ένα δελτίο τύπου τριών προτάσεων έκαναν τηλεοπτικό παρελθόν την Χαριτίνη Ηλιάδου, την ομάδα της και γενικότερα την εκπομπή "Παρέα μου". Είδηση η οποία έσκασε σαν βόμβα και ομολογουμένως μας παραξένεψε ιδιαίτερα.

Αυτό όμως που στην συνέχεια μας έκανε περισσότερη εντύπωση, ήταν η παράξενη ανάρτηση της Χαριτίνης στο Instagram. Τέσσερις περίπου ώρες πριν από την ανακοίνωση του τέλους (περίπου στις 4:00 μμ της 26ης Οκτωβρίου), η Χαριτίνη δημοσίευσε μια φωτογραφία της με φόντο το logo του σταθμού και έγραψε ως λεζάντα «Καινούρια αρχή για το κανάλι της καρδιάς μας. Με σεβασμό και αγάπη! Καλή αρχή @omegatvcy Είμαι σίγουρη θα είναι η καλύτερη αρχή!». Και κάπως έτσι ευδιάθετη, η Χαριτίνη ευχήθηκε στο κανάλι τα καλύτερα – αφού χθες, 25 Οκτωβρίου άλλαξε όνομα και έγινε επίσημα από TvOne σε omega. Να που όμως τα πράγματα δεν ήταν τελικά και τόσο καλά για την ίδια.

Η ανάρτηση αυτή μας δείχνει ότι η παρουσιάστρια δεν είχε ιδέα για το κόψιμο της εκπομπής και πιθανότατα πληροφορήθηκε την είδηση, μέσα από την ανακοίνωση τύπου. Ωστόσο αυτό αποτελεί απλά μια δική μας υπόθεση και αναμένουμε την επίσημη αναφορά της Κύπριας παρουσιάστριας.

Δείτε την ανάρτηση της Χαριτίνης:

Πηγή: must.com.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Media: Τελευταία Ενημέρωση

1, 2, 3… Zωγράφισε!

1, 2, 3… Zωγράφισε!

Τι θα γινόταν αν αλλάζαμε θέσεις – αν ζητάγαμε από τον θεατή να γίνει καλλιτέχνης;
Δελτίο Τύπου
 |  MEDIA
X