ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έξαλλη παίκτρια με τα «χαριεντίσματα» της Δαλάκα - «Είναι τυφλωμένη από έρωτα» (vid)

«Όλα πλέον έχουν σχέση με το συναίσθημα, η ομάδα έγινε η φωλιά του έρωτα»

Οι αναμετρήσεις στο Survivor Ελλάδα –Τουρκία κορυφώνονται και παίκτρια από την τουρκική ομάδα τα έχει βάλει με τον Ατακάν και την Κατερίνα Δαλάκα. Συγκεκριμένα η Melisa Emirbayer είναι πολύ απαισιόδοξη και πιστεύει πως οι πιθανότητες να κερδίσει η ομάδα της είναι μηδαμινές καθώς η Κατερίνα Δαλάκα και ο Atakan Isiktutan αντί να κοιτούν τα αγωνιστικά χορεύουν και χαριεντίζονται.

«Οι πιθανότητες να κερδίσουμε την αντίπαλη ομάδα είναι μηδαμινές. Όλα πλέον έχουν σχέση με το συναίσθημα, η ομάδα έγινε η φωλιά του έρωτα. Ο Emre με τη Δήμητρα, ο Atakan με τη Δαλάκα. Εμείς χάνουμε και η Δαλάκα με τον Emre χορεύουν, ο Atakan και η Δαλάκα χαριεντίζονται και ο Yusuf κάθεται στην άκρη, ενώ είμαστε μέσα στο άγχος για τον αγώνα. Δεν καταλαβαίνω που βαδίζει αυτή η ομάδα. Ήδη οι αντίπαλοι είναι πιο δυνατοί από μας. Έχουμε μόνο δύο δυνατούς άντρες, τον Yusuf και τον Atakan.

Η επίδοση των υπολοίπων είναι στο 50%. Από τα κορίτσια θα έλεγα ότι η Δαλάκα είναι καλή, αλλά είναι τυφλωμένη από έρωτα και δεν ξέρει που βαδίζει. Δεν έχει φέρει κάποια νίκη στην ομάδα. Η Sude είναι επίσης καλή, αλλά επειδή χωρίστηκε από τη Seda δεν αισθάνεται καλά. Τώρα τελευταία ούτε οι επιδόσεις της, ούτε οι βολές της είναι καλές. Η Δήμητρα πάλι είναι μέτρια. Η Ελπίδα πάντα κάνει ότι καλύτερο μπορεί. Πιθανότατα θα μείνουμε νηστικοί», είπε η Melisa Emirbayer.

 

Πηγή: protothema 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Media: Τελευταία Ενημέρωση

X