ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Επίσημο - Το πρίκουελ του Game of Thrones στις οθόνες μας (vids)

Θα αφορά τον Οίκο Ταργκάριεν

Θα αφορά τον Οίκο Ταργκάριεν και θα βασίζεται στο βιβλίο «Φωτιά και Αίμα» του Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν.

Οι δράκοι του Γουέστερος δεν έχουν πει την τελευταία τους λέξη (ή μάλλον δεν έχουν βγάλει την τελευταία τους φωτιά). Όπως αναφέρουν σήμερα όλες οι μεγάλες ιστοσελίδες της βιομηχανίας του θεάματος, το HBO ετοιμάζεται να παραγγείλει τον πιλότο μιας σειράς-πρίκουελ του «Game of Thrones», που θα βασίζεται στο βιβλίο του συγγραφέα Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν «Φωτιά και Αίμα» (στα ελληνικά από τις εκδ. Anubis) και θα αφορά τον Οίκο Ταργκάριεν.

Πρόκειται για ξεχωριστό πρότζεκτ από το πρίκουελ που πρόσφατα ολοκλήρωσε γυρίσματα και στο οποίο πρωταγωνιστεί η Ναόμι Γουότς. Ενώ εκείνο εκτυλίσσεται πολλές χιλιάδες χρόνια πριν από τα γεγονότα του «Game of Thrones», η καινούργια σειρά θα τοποθετείται μόλις 300 χρόνια πριν, όταν οι Ταργκάριεν ήταν ακόμη περήφανοι καβαλάρηδες δράκων, και θα μας αφηγηθεί την αρχή της πτώσης για τον Οίκο τους.

Τον περασμένο Μάιο ο Μάρτιν είχε αναφέρει στο blog του ότι από τα 5 spin-offs του «Game of Thrones» που είχαν ανακοινωθεί, τα 3 προχωράνε κανονικά. Το ένα από αυτά θα γυριζόταν σύντομα (εννοούσε εκείνο με τη Γουότς) και τα άλλα δύο βρίσκονταν στο στάδιο του σεναρίου. Το ένα από αυτά τα δύο είναι εκείνο για τους Ταργκάριεν, μένει να δούμε ποιο θα είναι το τρίτο...

Πηγή: readers

Media: Τελευταία Ενημέρωση

X