ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ελληνίδα παρουσιάστρια συγκλονίζει: «Είδα τον θάνατο του πατέρα μου στο δελτίο ειδήσεων»

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη

Καλεσμένη στην εκπομπή “Μετά τα μεσάνυχτα” βρέθηκε η Αθηναϊς Νέγκα, η οποία έκανε αρκετές αποκαλύψεις για την προσωπική και επαγγελματική της ζωή.

Η παρουσιάστρια συγκίνησε όταν αναφέρθηκε στον θάνατο του πατέρα της, καθώς τόνισε πως είναι μια απώλεια που δεν μπορείς να ξεπεράσεις ποτέ. Μάλιστα, αποκάλυψε πως λόγω της απώλειας του, είχε γίνει θέμα συζήτησης κι αυτό ήταν ένα δύσκολο κομμάτι που βίωσε.

"Θυμάμαι στιγμές με τον πατέρα μου. Εγώ πήγα σχολείο, με διάβαζε ο μπαμπάς μου, με έμαθε να διαβάζω. Μέχρι τα 7 περίπου πιστεύεις ότι ο μπαμπάς σου είναι Σούπερμαν, πιστεύεις ότι είναι άτρωτος, δεν τον έχεις απομυθοποιήσει ακόμα. Το πιο βαρύ κομμάτι στο δικό μου πένθος είναι ότι είναι κάτι που οι άλλοι ήξεραν. Ήταν θέμα συζήτησης, με έδειχναν με το δάχτυλο και καταλάβαινα ότι έλεγαν για το πένθος μου. Είναι πολύ τραυματικό, εγώ το είδα αυτό το πράγμα στην τηλεόραση, είδα τον θάνατο του πατέρα μου στο δελτίο ειδήσεων. Είναι μια απώλεια που δεν μπορείς να ξεπεράσεις ποτέ, είναι πολύ άγρια, πολύ άσχημη… Ότι είμαι στη ζωή είμαι εξαιτίας της απώλειας του πατέρα μου. Είναι μια μαυρίλα και μια μπάλα γύρω από το από το πόδι σου που σε τραβάει στον πάτο. Είναι όμως και μια ελευθερία που σε κάνει να σταθείς στα πόδια σου", δήλωσε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

 

Πηγή: must.com.cy 

Media: Τελευταία Ενημέρωση

X