ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Condor ΙΙ»

O 2ος κύκλος της συναρπαστικής σειράς κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στο Nova On Demand!

Ολόκληρος ο νέος 2ος κύκλος της συναρπαστικής σειράς, «Condor» κάνει πρεμιέρα, σε Ά τηλεοπτική προβολή και αποκλειστικά, τον Ιούνιο στην υπηρεσία Nova On Demand, έτσι ώστε οι συνδρομητές να έχουν την ευκαιρία να τον απολαύσουν όποτε θέλουν και όπου και αν βρίσκονται. Παράλληλα, η σειρά θα προβάλλεται, ένα επεισόδιο την εβδομάδα, από την Πέμπτη 11 Ιουνίου και κάθε Πέμπτη, στις 22:00, από το Novacinema4HD!

Στον δεύτερο κύκλο, ο Joe Turner περιπλανιέται ακόμα στην Eυρώπη προσπαθώντας να μην αποκαλυφθεί αλλά και να μην αποτελέσει κίνδυνο για κανέναν. Ωστόσο, παρόλο που ο Joe προσπαθεί να διαφύγει από το παρελθόν του, αυτό εμφανίζεται μπροστά του με τη μορφή ενός Ρώσου πράκτορα ο οποίος ισχυρίζεται ότι δουλεύει για τον θείο του τον Bob. H ζωή του Ρώσου πράκτορα βρίσκεται σε κίνδυνο και είναι πρόθυμος να ανταλλάξει την «ταυτότητα» του με αυτή του πράκτορα της CIA για να μπορέσει να ξεφύγει. Ο Joe είναι απρόθυμος να βοηθήσει, καθώς δεν θέλει να έχει καμία σχέση με την CIA. Τα γεγονότα, όμως, τον αναγκάζουν να αναλάβει δράση και να αντιμετωπίσει τη ζωή που νόμιζε ότι είχε αφήσει πίσω.

Η σειρά είναι βασισμένη στη νουβέλα του James Grady, «Οι έξι ημέρες του Κόνδορα» και στο σενάριο των Lorenzo Semple και David Rayfiel της ταινίας 1975, «Οι τρεις μέρες του Κόνδορα», που σκηνοθέτησε ο Sidney Pollak.

Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι: Max Irons, Constance Zimmer, Alexei Bondar, Isidora Goreshter, Kristen Hager, Eric Johnson, Toby Leonard Moore, Jonathan Kells Phillips, Rose Rollins και Bob Balaban.

 

Περισσότερες πληροφορίες για τη σειρά

Showrunners: Jason Smilovic and Todd Katzberg

Writers: Jason Smilovic and Todd Katzberg (ep. 1), Michael Oates Palmer (ep. 2), Daria Polatin (ep, 3), Mac Marshall (ep. 4), Jacob Held (ep. 5), Jason Smilovic, Todd Katzberg and Amy Suto (ep. 6), Jason Smilovic, Todd Katzberg and Rachel Pologe (ep. 7), teleplay and story by Jason Smilovic and Todd Katzberg (ep. 8), Jason Smilovic and Todd Katzberg (ep. 9), Jason Smilovic and Todd Katzberg (ep. 10)

Executive Producers: Jason Smilovic, Todd Katzberg, Andrew McCarthy, David Ellison, Dana Goldberg and Marcy Ross for Skydance, Shane Elrod and Brian Walsh, John Weber and Frank Siracusa.

Directors: Andrew McCarthy (Eps. 1-2), Ali Selim - (Eps. 3-4), Alexis Ostrander (Eps. 5-6), Rachel Leiterman (Eps. 7-8), Jason Smilovic - (Ep. 9-10).

CONDOR Season 2 © 2020 MGM Television Entertainment Inc. and Skydance Television, LLC. All Rights Reserved.

 

 


Περισσότερα για το τηλεοπτικό περιεχόμενο των Novacinema

· Κάνετε Like στη σελίδα της Nova Cyprus https://www.facebook.com/NovaCyprus/ για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των καναλιών της Nova Cyprus
· Μπείτε στο site της NovaCyprus www.novacyprus.com για να βλέπετε πάντα το ανανεωμένο πρόγραμμα όλων των καναλιών μας.
· Για περισσότερες πληροφορίες για το novago μπείτε στο www.novacyprus.com/novago  

 

Media: Τελευταία Ενημέρωση

1, 2, 3… Zωγράφισε!

1, 2, 3… Zωγράφισε!

Τι θα γινόταν αν αλλάζαμε θέσεις – αν ζητάγαμε από τον θεατή να γίνει καλλιτέχνης;
Δελτίο Τύπου
 |  MEDIA
X
X