ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αυτός είναι ο Κύπριος παίκτης «τούμπανο» που μπαίνει στο παιχνίδι (pics)

Έτοιμος να αντιμετωπίσει τους Τούρκους

O Σάκης Τανιμανίδης, έσκασε την "βόμβα" και ο Δημήτρης Μαργαρίτης, δύο μέρες μετά την έναρξη του Survivor Ελλάδα Τουρκία αποτελεί παρελθόν!

O παρουσιαστής αποκάλυψε πως ένεκα τραυματισμού ο Έλληνας παίκτης αποχωρεί από το παιχνίδι και ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Ελλάδα, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως θα αντικατασταθεί από άλλον παίκτη, ο οποίος έχει πάρει ήδη τον δρόμο για τον Άγιο Δομίνικο

Ο παίκτης που θα αντικαταστήσει τον "δεσμοφύλακα" για την ελληνική ομάδα και θα κάνει ιδιαίτερη παρέα στον... Κυριάκο Πελεκάνο καθώς πρόκειται για Κύπριο, είναι ο Γιώργος Μαχαλλεκίδης!

Η καριέρα του έχει απογειωθεί αφού σύμφωνα με πληροφορίες πλέον ασκεί καθήκοντα Γυμναστή, Επιχειρηματία, Personal Trainer και Διεθνούς Επαγγελματία Αθλητή στην κατηγορία Fitness Model.

Ο Γιώργος Μαχαλλεκίδης έχει καταφέρει να κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα και μέσα από τις δράσεις του έχει καταφέρει να γίνει ένα από τους πιο γνωστούς Trainers στην Κύπρο αλλά και στην Ελλάδα καθώς ήταν βασικός trainer σε τηλεοπτικά panels σε εκπομπές της Κύπρου και της Ελλάδας.

Πηγή: youweekly.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Media: Τελευταία Ενημέρωση

1, 2, 3… Zωγράφισε!

1, 2, 3… Zωγράφισε!

Τι θα γινόταν αν αλλάζαμε θέσεις – αν ζητάγαμε από τον θεατή να γίνει καλλιτέχνης;
Δελτίο Τύπου
 |  MEDIA
X