ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αυλαία για το Power of Love: Αυτοί είναι οι μεγάλοι νικητές (Vid)

Οι ψήφοι που καθόρισαν το αποτέλεσμα

Η Στέλλα Μιζεράκη και ο Πάνος Ζάρλας είναι οι μεγάλοι νικητές του Power of love, οι οποίοι εκτός του ότι βρήκαν την αγάπη, κέρδισαν και το έπαθλο των 10.000 ευρώ, έκαστος.

Ο μεγάλος τελικός τα είχε όλα... Πολλή αγάπη, αστείες στιγμές αλλά και την ψηφοφορία του σπιτιού, η οποία ήταν το 50% του τελικού αποτελέσματος, με την Μαρία Μπακοδήμου να μετρά τις ψήφους της εβδομάδας.

Πάνος και Μιχάλης από τα αγόρια, Στέλλα και Τζούλια από τα κορίτσια, κονταροχτυπήθηκαν στις ψήφους του σπιτιού. Τελικά, το σπίτι ανέδειξε νικητή τον Πάνο με 21 ψήφους, ενώ στα ίσα ήρθαν Στέλλα και Τζούλια με 24 ψήφους.

Αναλυτικά οι ψήφοι του σπιτιού:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ

Στέλλα Μιζεράκη 24
Τζούλια Καραγιάννη 24
Κυριακή Τσανικίδη 12

ΑΓΟΡΙΑ

Πάνος Ζάρλας 21
Μιχάλης Κάββαλος 20
Παναγιώτης Θεόφιλος 10
Σωκράτης Ελ Γκαμαλί 9

Το κοινό, όμως, είχε την τελική κουβέντα και έτσι Στέλλα και Πάνος κέρδισαν το πολυπόθητο... Power of love.

Στην ψηφοφορία του κοινού ο Σωκράτης αναδείχθηκε νικητής από τα αγόρια, ωστόσο, οι ψήφοι δεν ήταν αρκετές για να περάσει τον Πάνο, ο οποίος ήρθε προτελευταίος. Από την άλλη, η Στέλλα έδειξε, για ακόμη, μια φορά την κυριαρχία της στη ψηφορορία του κοινού, αφήνοντας πίσω Κυριακή και Τζούλια.

Στο τελευταίο γκαλά οι παίκτες φάνηκαν να έχουν αφήσει πίσω τις διαφορές τους, οπότε δεν είδαμε τη μεγάλη ένταση και τα κλάματα που είχαν τα προηγούμενα. Το μόνο, που... χάλασε την όμορφη βραδιά ήταν ότι ο Σωκράτης αποχώρησε μόλις ανακοινώθηκε το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, που ανέδειξε νικητή τον Πάνο.

Μέσα από βίντεο, τα ζευγάρια είδαν την πορεία τους μέσα στο παιχνίδι, θυμήθηκαν πώς ήρθαν κοντά και παρακολούθησαν στιγμές που έζησαν μέσα στο σπίτι.

Τη δική τους ενέργεια στον τελικό έδωσαν η Κλαούντια και ο Νίκος, οι οποίοι συνδέθηκαν μέσω Skype με το σπίτι, και δήλωσαν πως θα ήθελαν να είναι παρόντες στο γκαλά.

Να θυμίσουμε πως στον τελικό έφτασαν οι: Στέλλα Μιζεράκη–Πάνος Ζάρλας, Τζούλια Καραγιάννη-Μιχάλης Κάβαλλος, Σωκράτης Ελ Γκαμαλί–Κυριακή Τσανικίδη και Παναγιώτης Θεόφιλος.

 

Πηγή: Power of love: Μεγάλοι νικητές η Στέλλα Μιζεράκη και ο Πάνος Ζάρλας [βίντεο] | iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Media: Τελευταία Ενημέρωση

1, 2, 3… Zωγράφισε!

1, 2, 3… Zωγράφισε!

Τι θα γινόταν αν αλλάζαμε θέσεις – αν ζητάγαμε από τον θεατή να γίνει καλλιτέχνης;
Δελτίο Τύπου
 |  MEDIA
X
X