ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ζευγάρι γυναικών ξυλοκοπήθηκε από άνδρες γιατί δεν φιλήθηκαν μπροστά τους (pic)

Μια αεροσυνοδός της Ryanair και η σύντροφος της δέχθηκαν βίαιη επίθεση

Η επίθεση συνέβη όταν η Μελάνια Γκεμοντό, 28 ετών, από την Ουρουγουάη, ταξίδευε στο λεωφορείο με την Αμερικανίδα φίλη της Κρις μετά από μια νύχτα διασκέδασης στο Λονδίνο.

Ενώ βρίσκονταν στον πάνω όροφο ενός διπλού λεωφορείου, η Μελάνια υποστηρίζει ότι το ζευγάρι προσεγγίσθηκε από μια ομάδα ανδρών, έναν που μίλησε ισπανικά, και οι υπόλοιποι Βρετανοί. Οι άντρες έκαναν σεξουαλικές χειρονομίες και προσπάθησαν να τις βάλουν να φιληθούν μπροστά τους.

Όταν το ζευγάρι αρνήθηκε, η συμμορία των ανδρών άρχισε να ρίχνει νομίσματα στιε γυναίκες και στη συνέχεια τους επιτέθηκε και τις άφγησε να αιμορραγούν.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα της Ουρουγουάης, Montevideo Portal, η Μελάνια δήλωσε: «Είπε ότι ήθελαν να φιληθούμε για να μας παρακολουθήσουν.

«Προσπάθησα να αποφύγω την κατάσταση, καθώς δεν είμαι άνθρωπος που συγκρούεται, λέγοντάς τους να μας αφήσουν ήσυχες, καθώς η Κρις δεν αισθάνεται καλά».

«Το επόμενο πράγμα που θυμάμαι ήταν να χτυπούν την Κρις».

«Δεν το σκέφτηκα και μπήκα ανάμεσα τους. Την τραβούσα πίσω και προσπάθησα να την υπερασπιστώ, κι έτσι άρχισαν να με χτυπάνε.

«Δεν γνωρίζω καν αν χτυπήθηκα ασυνείδητα, αισθάνθηκα αίμα, αιμορραγούσα πάνω από τα ρούχα μου και σε όλο το πάτωμα.

«Πήγαμε κάτω και η αστυνομία ήταν εκεί.»

Η Μελάνια ζει στο Ηνωμένο Βασίλειο από τον Φεβρουάριο. Αποφοίτησε από τις ιατρικές σπουδές της, εργάζεται ως αεροσυνοδός ενώ ζει στο Λονδίνο. Δήλωσε ότι έχει ένα ραντεβού με γιατρό και περιμένει να μάθει αν η μύτη της έχει σπάσει μετά την επίθεση.

Αφού είχαν επιτεθεί στις γυναίκες, οι άνδρες έκλεψαν και τα πράγματά τους.

 

Πηγή: reader 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X