ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Υπόθεση Ριχάρδου: Το βίντεο-ντοκουμέντο και οι «μπίζνες» με την Πάρις Χίλτον

Συνάντηση με την κληρονόμο στην Μύκονο

Οι συναλλαγές του κυκλώματος λαθρεμπορίας χρυσού που εξαρθρώθηκε, καταγράφηκαν από την αστυνομία.

Ενα από τα βίντεο-ντοκουμέντα παρουσίασε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open στο οποίο αποτυπώνονται οι συναλλαγές του «καμπούρη». Είναι ένα από πρόσωπα που έκαναν τις παραδόσεις των λαθραίων ποσοτήτων χρυσού και συνελήφθη στους Κήπους Εβρου, πριν περάσει στην Τουρκία έχοντας κρύψει σε ειδικό γιλέκο με γάντζους ράβδους χρυσού βάρους 17 κιλών.


Ο Ριχάρδος πριν γίνει ο βασιλιάς του χρυσού - Η άγνωστη ζωή του (vid,pic)


Το ψευδώνυμο «καμπούρης» του το προσέδωσε η ΕΛΑΣ καθώς από το βάρος των πλακών χρυσού που κουβαλούσε έγερνε ελαφρώς μπροστά.

Μάλιστα ο «καμπούρης» έπαιρνε ως αμοιβή 120 ευρώ για κάθε κιλό χρυσού που μετέφερε στην Τουρκία.


Απολαύστε την καυτή Ρωσίδα... Kim Kardashian! (Pics)


Δείτε το βίντεο από το Open με τις συναλλαγές των «ντελιβεράδων» του κυκλώματος:

Χλιδή, Μύκονος και Paris Hilton

Η εγκληματική οργάνωση προκειμένου να ξεπλένει το βρώμικο χρήμα όπως επισημαίνεται στο διαβιβαστικό “ αγόραζε συστηματικά κερδισμένα δελτία τυχερών παιγνίων από πρακτορείο ΟΠΑΠ επί της οδού Πειραιώς, κατόπιν σχετικής μεσολάβησης έτερου μέλους της οργάνωσης. Μάλιστα, έστελνε τον αδερφό μέλους της οργάνωσης για να τα παραλάβει τα οποία προφανώς κατέθετε στην εφορία για να νομιμοποιεί τα παράνομα έσοδα του”. Λίγο παρακάτω αναφερόμενοι στον Δημήτριο Ριχάρδο Μυλωνά οι συντάκτες του διαβιβαστικού επισημαίνουν ότι “Η νομιμοποίηση των προερχόμενων από τη δραστηριότητα της εγκληματικής οργάνωσης εσόδων, εμφάνιζε αυτά ως έσοδα της επιχείρησης “Ενεχυροδανειστήρια Ριχάρδος” και στη συνέχεια τα επένδυε σε απόκτηση περιουσιακών στοιχείων, όπως σκάφος και μέσω αυτών αποκόμιζε περαιτέρω περιουσιακά οφέλη τα οποία πλέον παρουσίαζε ως νόμιμα. Περαιτέρω για να υποστηρίξει ακόμη περισσότερο το προφίλ του ως υγιούς επιχειρηματία, προέβαινε σε αγαθοεργίες, φροντίζοντας αυτές να λάβουν δημοσιότητα. Ενδεικτικά αναφέρεται η επίσκεψη του στη Μύκονο το καλοκαίρι του 2018 και η αγορά κοσμημάτων από την Paris Hilton για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Τέλος διήγε πολυτελή βίο έχοντας βίλα με πισίνα στην Ανάβυσσο, θαλαμηγό, πολυτελή αυτοκίνητα μάρκας Mercedes, Jeep, ταξίδια και έντονη νυχτερινή ζωή”. 

Πηγή: iefimerida.gr, protothema.gr

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X