ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Υπόθεση Μαντλίν: Ενημέρωσαν τους γονείς της- «Το παιδί σας είναι νεκρό»

Η επιστολή του Γερμανού επιθεωρητή

Ο Γερμανός επιθεωρητής που ερευνά την υπόθεση της απαγωγής της Μαντλίν ΜακΚαν, φέρεται να έστειλε επιστολή στους γονείς του κοριτσιού, με την οποία τους κάνει γνωστό πως η κόρη τους δεν βρίσκεται στη ζωή.

Πριν μερικές ημέρες είχε γίνει γνωστό από εισαγγελέα στην Γερμανία πως έχει αποδείξεις πως η μικρή Μαντλίν δεν είναι εν ζωή, κάτι που φαίνεται πως έρχεται να επιβεβαιωθεί, από την επιστολή που φέρεται να έστειλε ο επιθεωρητής στην οικογένεια του κοριτσιού. «Εχουμε αποδείξεις πως την έχει σκοτώσει ο ύποπτος» αναφέρεται στην επιστολή.

Ο Χανς Κρίστιαν Βόλτερς, δήλωσε πάντως πως ακόμη εκκρεμεί η έρευνα για το κατά το πόσο είναι όντως ο Κρίστιαν Μπρίκνερ, αυτός που ευθύνεται για την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν, καθώς και ότι δεν πρόκειται να δώσει τα στοιχεία που έχει συλλέξει στην Σκότλαντ Γιαρντ, αλλά ούτε στις αρχές στην Πορτογαλία, όπου έγινε η απαγωγή της.
«Συμπαθώ πολύ τους γονείς και τους καταλαβαίνω, αλλά αν μοιραστώ τα στοιχεία που έχω στη διάθεσή μου, θα επηρεαστεί η έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη», τόνισε ο Βόλτερς.

«Είναι μία υπόθεση δολοφονίας και όχι μία υπόθεση απαγωγής. Πλέον τα δεδομένα έχουν αλλάξει. Δεν μπορούμε να πούμε ακόμη το γιατί είναι νεκρή, αλλά πρέπει να απλώσουμε τα χαρτιά μας και να εξηγήσουμε στους γονείς της γιατί θεωρούμε πως δεν είναι ζωντανή», σημείωσε. Την ίδια ώρα, εξακολουθεί να μην δίνει πληροφορίες στον δικηγόρο της οικογένειας της Μαντλίν, καθώς θέλουν οι αρχές στην Γερμανία να δέσουν την υπόθεση και να βρεθούν τα στοιχεία που να δείχνουν ποιος ευθύνεται για την απαγωγή και την, όπως φαίνεται πλέον, δολοφονία της. Προς το παρόν οι γονείς της Μαντλίν δεν έχουν αντιδράσει δημόσια σε σχέση με την επιστολή που πήραν στα χέρια τους, σύμφωνα με την Daily Mail.

Πηγή: iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X