ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ξεσπά η πρώην σύντροφος του «δράκου του Κάβου»: «Μόνος του έθαψε τον εαυτό του»

«Eλπίζω να υποφέρει από πόνους για το υπόλοιπο της ζωής του»

Έσπασε τη σιωπή της η τελευταία σύντροφος του βιαστή της Κέρκυρας ο οποίος έπεσε στα χέρια των αρχών έπειτα από μία επεισοδιακή καταδίωξη που οδήγησε στον τραυματισμό του.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, η 22χρονη Μαρίνα μιλάει για τον 47χρονο «δράκο» του Κάβου που έχει κριθεί ένοχος για τον βιασμό τουλάχιστον έξι γυναικών.

«Καταλαβαίνω τι έχει περάσει, ήμουν δίπλα του, αλλά μόνος του έθαψε τον εαυτό του, γιατί του δόθηκε μια φορά η ευκαιρία με τον νόμο να βγει έξω, να ξαναφτιάξει την ζωή του και πήγε και έκανε το ίδιο λάθος. Έτσι είναι σαν να ξαναδικαίωσε τα θύματα», λέει χαρακτηριστικά η νεαρή γυναίκα που όλο αυτό το διάστημα βοηθούσε τις αρχές να φτάσουν στα ίχνη του.

«Μου έλεγε συνέχεια "Μαρίνα, φοβάμαι…φοβάμαι μήπως μου την έχουνε στημένη για να με ξανακλείσουν μέσα"», λέει η τελευταία του σύντροφος για τον 47χρονο που βρέθηκε εκτός φυλακής κάνοντας χρήση των ευεργετικών διατάξεων του νόμου Παρασκευόπουλου και προσθέτει: «Κατάφερε να κάνει τον κόσμο να τον διώξει, γιατί ενοχλούσε τον κόσμο. Μπήκε σε κάποια μαγαζιά και προσπαθούσε να κλέψει, μετά το έκανε και σε σπίτια».

Την ίδια ώρα η σύλληψη του βιαστή της Κέρκυρας έχει γίνει πρώτο θέμα στον βρετανικό Τύπο. Μάλιστα, ένα από τα θύματά του, η αεροσυνοδός Κέιλι Μόργκαν όταν έμαθε ότι τραυματίστηκε σοβαρά κατά την σύλληψη του, πέφτοντας από γκρεμό, δήλωσε στην βρετανική «Sun»: «Eλπίζω να υποφέρει από πόνους για το υπόλοιπο της ζωής του. Έφτασε η ώρα για τις ελληνικές αρχές να τον κλείσουν φυλακή και να πετάξουν το κλειδί. Είχε προειδοποιήσει ότι θα χτυπούσε ξανά και αποδείχτηκε ότι είχα δίκιο. Απλά χαίρομαι που τον έπιασαν προτού καταστραφεί η ζωή ακόμα μίας γυναίκας».

protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X