ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τρομακτικό βίντεο: Γυναίκα σπρώχνει 74χρονο από λεωφορείο, πέφτει στο πεζοδρόμιο και σκοτώνεται (vid)

Υπέκυψε στα τραύματά του ένα μήνα μετά

Ένα τρομακτικό βίντεο είδε το φως της δημοσιότητας και στο οποίο εμφανίζεται ένας άνδρας να σπρώχνεται έξω από λεωφορείο με τέτοια δύναμη και τελικά να χάσει τη ζωή του. Το βίντεο έδωσε στη δημοσιότητα η Μητροπολιτική Αστυνομία του Λας Βέγκας.

Ο 74χρονος Serge Fournier φέρεται να ζήτησε από μία συνεπιβάτιδά του να είναι περισσότερο ευγενική, όταν ξαφνικά εκείνη τον σπρώχνει και προσγειώνεται με το κεφάλι στο πεζοδόρμιο.

Η γυναίκα, ονόματι Καντέσα Μισέλ Μπίσοπ, αντιμετωπίζει κατηγορία για ανθρωποκτονία, καθώς το σπρώξιμο είχε θανατηφόρα εξέλιξη.

ο περιστατικό σημειώθηκε στις 21 Μαρτίου στο Λας Βέγκας, ενώ στις 23 Απριλίου ο θάνατος του 74χρονου χαρακτηρίστηκε ανθρωποκτονία από τον ιατροδικαστή της κομητείας. Νοσηλευόταν σε σοβαρή κατάσταση σε νοσοκομείο για ένα μήνα πριν υποκύψει στα τραύματά του.

Η Μπίσοπ συνελήφθη τη Δευτέρα έπειτα από ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία και παρουσιάστηκε ενώπιον του δικαστηρίου την Τρίτη.

Κατηγορείται ότι έσπρωξε τον Fournier έξω από την πόρτα με τέτοια δύναμη που προσγειώθηκε απευθείας στο πεζοδρόμιο, χωρίς να χτυπήσει καν στα σκαλιά του λεωφορείου.

Ο Fournier αφήνει πίσω του τη σύζυγό του, που έχει κινητικά προβλήματα.

Πηγή: protothema

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X