ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τριφύλλη για Φιλιππίδη: «Tον αγαπώ! Δεν του είπε η γυναίκα του για τις πράξεις του, θα του πω εγώ;»

Κόλαφος η ηθοποιός για τον Λιγνάδη

Η Βάσια Τριφύλλη ήταν η σημερινή καλεσμένη του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά στο Πρωινό. Ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Δημήτρης Λιγνάδης που βρίσκονται προφυλακισμένοι στις φυλακές Τρίπολης αποτέλεσαν ένα από τα θέματα της κουβέντας ανάμεσα στην ηθοποιό και τους παρουσιαστές του ΑΝΤ1.

Αναφορικά με τον Πέτρο Φιλιππίδη, η Βάσια Τριφύλλη: «Εγώ δεν του άρεσα, δεν μου την έπεσε. Θα μου πεις γιατί δεν πήγα να του αστράψω δυο χαστούκια; Δεν έτυχε να βρεθούμε. Αν τον έβλεπα από κοντά θα του έλεγα ότι τον αγαπάω, δεν του είπε η γυναίκα του για τις πράξεις του, θα του πω εγώ; Δε θα άντεχα, όσα έχει αντέξει εκείνη. Πήγαινε και έδινε στη γυναίκα του αναφορά, πόσες βίασε σήμερα; Μπορεί να μην το ήξερε… Εγώ απολογούμαι γι’ αυτά που κάνω εγώ. (…) Για τις αιτίες που είναι ο Φιλιππίδης στη φυλακή δεν λυπάμαι».

Αναφορικά με τον Δημήτρη Λιγνάδη, σημείωσε: «Δεν τον εκτιμώ σαν καλλιτέχνη. Αν με βλέπεις από τις φυλακές, είσαι ατάλαντος! Συγγνώμη. Δεν μου αρέσει, δεν έχω δικαίωμα. Λάτρευα τον πατέρα του, που έχει πεθάνει. Ευτυχώς που πέθανε και δεν στενοχωριέται».

Δες το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

ΠΗΓΗ: tlife.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X