ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τρελάθηκε ο πρώην σύντροφός του Τζορτζ Μάικλ - «Μπούκαρε» στο σπίτι

Τον έσυρε έξω με την βία η αστυνομία

Ο πρώην σύντροφος του Τζορτζ Μάικλ, ο Φαντί Φαουάζ, προσήχθη από την αστυνομία καθώς μπήκε παράνομα στο σπίτι του δημοφιλούς τραγουδιστή στο Λονδίνο.

Ο Φαουάζ λίγα 24ωρα πριν συμπληρωθούν τέσσερα χρόνια από τον θάνατο του Τζορτζ Μάικλ, εισέβαλε στην οικία του πρώην συντρόφου του, με την αστυνομία να φτάνει στο σημείο προσπαθώντας να τον βγάλει έξω. Ο Φαουάζ αρνήθηκε αρχικά λέγοντας πως «αυτό είναι το σπίτι μου. Ο Τζορτζ ήθελε να μου το δώσει» σύμφωνα με την Sun.

Πρόκειται για ένα σπίτι αξίας 5 εκατομμυρίων λιρών, το οποίο βρίσκεται στο Λονδίνο και το Ρίτζεντς Παρκ, όπου μέχρι πέρυσι μπαινόβγαινε προκαλώντας ζημιές ενοχλημένος που δεν πήρε τίποτα στην διαθήκη του πρώην συντρόφου του. Ο Φαουάζ ήταν αυτός που βρήκε νεκρό τον τραγουδιστή πριν τέσσερα χρόνια στο σπίτι του στο Οξφορντσάιρ το πρωί των Χριστουγέννων του 2016.

Ο Αυστραλέζικης καταγωγής κομμωτής και πρώην φωτογράφος αρνήθηκε να βγει από το σπίτι με αποτέλεσμα η αστυνομία να τον βγάλει με την βία. Νωρίτερα εθεάθη να σκαρφαλώνει από φράχτη και έσπασε το τζάμι σε ένα παράθυρο για να μπει μέσα, με ένα μάρτυρα να το βλέπει και να καλεί την αστυνομία. Δεν έγινε σύλληψη του πρώην συντρόφου του Τζορτζ Μάικλ, αλλά τον έβγαλαν έξω σέρνοντάς τον. 

«Στο τέλος χρειάστηκε να τον σύρουν, αλλά αναρωτιέμαι σε πόσο καιρό θα εμφανιστεί ξανά», είπε γείτονας που είδε το περιστατικό.

Ο Φαουάζ από τότε που πέθανε ο Τζορτζ Μάικλ έχει προβλήματα με τον νόμο. Συνελήφθη μία φορά για βανδαλισμούς σε αυτοκίνητα με σφυρί, ενώ περνά οικονομικές δυσκολίες, ζώντας σε δωμάτια φτηνών μοτέλ.

Ο Τζορτζ Μάικλ παρά το γεγονός ότι ήταν ο σύντροφός του, δεν του άφησε τίποτα από την περιουσία των 100 εκατ. ευρώ στην διαθήκη του.

Πηγή: iefimerida.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X