ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τραμπ: «Νιώθω πάρα πολύ καλά»

Σε χθεσινό του μήνυμα στο Twitter, ο Τραμπ χαρακτήρισε «ευλογία Θεού» το γεγονός ότι προσβλήθηκε από κορωνοϊό

Την άποψη ότι δεν μεταδίδει τον κορωνοϊό εξέφρασε ο Ντόναλντ Τραμπ -όπου είναι σε περιορισμό στον Λευκό Οίκο και υποβάλλεται σε θεραπεία για τη νόσο Covid-19- με τον Αμερικανό πρόεδρο να δηλώνει ότι αισθάνεται αρκετά καλά ώστε να επιστρέψει στην προεκλογική του εκστρατεία.

Λίγες μόλις εβδομάδες πριν από τις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου, ο Τραμπ προσπαθεί να ενισχύσει τις πιθανότητες επανεκλογής του.

«Νιώθω καλά, πάρα πολύ καλά», δήλωσε ο Τραμπ σε συνέντευξή του στο δίκτυο Fox Business, στην πρώτη του συνέντευξη μετά την ανακοίνωση, πριν από μία περίπου εβδομάδα ότι διεγνώσθη θετικός στον κορωνοϊό.

Ο Αμερικανός πρόεδρος δήλωσε ότι σταμάτησε να λαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος της θεραπείας για Covid-19, αν και συνεχίζει τα στεροϊδή, ενώ πρόσθεσε ότι πολύ σύντομα θα ξανακάνει το τεστ κορωνοϊού.

Η συνέντευξη στο Fox Business Network πραγματοποιήθηκε διά τηλεφώνου. Ο ίδιος ο Τραμπ δεν έχει θεαθεί δημοσίως από τότε που έλαβε εξιτήριο από το νοσοκομείο και επέστρεψε στον Λευκό Οίκο.

Σε χθεσινό του μήνυμα στο Twitter, ο Τραμπ χαρακτήρισε «ευλογία Θεού» το γεγονός ότι προσβλήθηκε από κορωνοϊό και ότι η χρήση της πειραματικής θεραπείας από τη Regeneron Pharmaceuticals του επέτρεψε να δοκιμάσει από πρώτο χέρι πόσο αποτελεσματική είναι.

ΠΗΓΗ: kathimerini.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση