ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τραγικό: Θάνατος ασθενούς λόγω διασύνδεσης του από αναπνευστήρα

Αφαίρεσαν τον αναπνευστήρα για να βάλουν στην πρίζα ανεμιστήρα και πέθανε ο ασθενής

Ο άνδρας είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο με αναπνευστικές δυσκολίες αλλά τελικά πέθανε επειδή του αποσύνδεσαν τον ανεμιστήρα.

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Ινδία, αφού ένας άνθρωπος που υπήρχε υποψία πως είχε κορονοϊό δεν πέθανε από τον ιό αλλά λόγω... ανεμιστήρα.

Συγκεκριμένα οι γιατροί εξέταζαν την περίπτωση να νοσεί από την covid-19 και νοσηλευόταν με αναπνευστήρα.

Όμως πέθανε όταν η οικογένειά του φέρεται να αποσύνδεσε τον αναπνευστήρα του έτσι ώστε να βάλει στην πρίζα τον ανεμιστήρα!

Πώς πέθανε
Ο 40χρονος άνδρας βρισκόταν σε αναπνευστήρα σε μια προσωρινή μονάδα στην απομόνωση, αφού εισήχθη στο νοσοκομείο με αναπνευστικές δυσκολίες, αναφέρει η Daily Mail.

Όμως η οικογένειά του απενεργοποίησε κατά λάθος τον αναπνευστήρα του, ώστε να βάλει σε λειτουργία τον ανεμιστήρα που είχε φέρει από το σπίτι, λόγω της υψηλής θερμοκρασίας στην περιοχή.

Ο αναπνευστήρας συνέχισε να λειτουργεί για περίπου 30 λεπτά με την μπαταρία του προτού εξαντληθεί η ισχύς του, σύμφωνα με πολλά ινδικά ειδησεογραφικά πρακτορεία και το Vice News.

Το τεστ που του έγινε για κορονοϊό έδειξε ότι ήταν αρνητικός.

Ωστόσο αυτό που παραμένει άγνωστο είναι πώς η οικογένεια κατάφερε να επισκεφθεί τον ασθενή στην μονάδα απομόνωσης.

Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Δευτέρα στο νοσοκομείο Μαχαράο Μπιμσίνσκ στην πολιτεία Ρατζαστάν της βόρειας Ινδίας.

Πηγή: gazzetta.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X