ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τραγικό! Άνδρας σκοτώθηκε σε baby shower... με κομφετί

Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του

Η χαρά για τον ερχομό ενός παιδιού εξελίχθηκε σε τραγωδία στο Μίσιγκαν, καθώς ένας άνδρας έχασε τη ζωή του όταν ανατινάχθηκε ένα μικρό κανόνι κομφετί στην αυλή ενός σπιτιού, αναφέρει ρεπορτάζ του CNN.

Ο Έβαν Τόμας Σίλβα, 26 ετών, πέθανε το Σάββατο αφού χτυπήθηκε από θραύσματα από το κανόνι, το οποίο ενεργοποιήθηκε για να «γιορτάσει τον ερχομό του μωρού», δήλωσε η αστυνομία του Μίσιγκαν.

Βaby shower είναι το πάρτι που γίνεται πριν από τη γέννα για να εορτασθεί ο ερχομός ενός μωρού και διοργανώνεται από τις φίλες τις μέλλουσας μαμάς, προσφέροντας τα πρώτα δώρα για το μωρό.

Όταν ο ιδιοκτήτης του σπιτιού έθεσε σε λειτουργία το κανόνι, μεταλλικά θραύσματα εκτοξεύτηκαν στην πίσω αυλή χτυπώντας τον Σίλβα, τρία οχήματα και το γκαράζ του σπιτιού.

Ο Σίλβα, ο οποίος στεκόταν 3-4 μέτρα μακριά από το κανόνι ήταν το μόνο άτομο που δέχτηκε τα θραύσματα.

Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.

Αν και η αστυνομία διεξάγει έρευνα για το περιστατικό, υποψιάζεται ότι ήταν η πυρίτιδα που φορτώθηκε στη συσκευή η αιτία που προκάλεσε την έκρηξη.

Θυμίζουμε ότι πριν έξι μήνες, ένα «baby shower» ήταν υπεύθυνο για το ξέσπασμα της τεράστιας πυρκαγιάς που κατέκαψε την Καλιφόρνια όλο τον Σεπτέμβριο.

Ένας πυροτεχνικός μηχανισμός, που χρησιμοποιήθηκε στην εκδήλωση, πυροδότησε τη φωτιά στο Ελ Ντοράντο, στο Εθνικό Δάσος της Σιέρα, μια περιοχή απόκρημνου εδάφους.

Όπως αναφέρει το BBC, δεν είναι η πρώτη φορά που ένα τέτοιο πάρτι ευθύνεται για την πρόκληση πυρκαγιάς. Τον Απρίλιο του 2017, ένα αντίστοιχο πάρτι «αποκάλυψης φύλου» στην Αριζόνα πυροδότησε μια πυρκαγιά διάρκειας μιας εβδομάδας που έκαψε 45.000 στρέμματα.

ΠΗΓΗ: newsbeast.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X