ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Τον αγαπώ ακόμα», εξομολογείται η σύζυγος καταδικασμένου παιδόφιλου

Ανακάλυψε πως ο εδώ και 44 χρόνια σύζυγός της έβλεπε παιδική πορνογραφία

H σύζυγος ενός άντρα που φυλακίστηκε για κατοχή χιλιάδων φωτογραφιών παιδικής πορνογραφίας ομολογεί πως τον αγαπά ακόμα παρά τα ειδεχθή του εγκλήματα.

Η 62χρονη Βρετανή Helen ανακάλυψε πως ο εδώ και 44 χρόνια σύζυγός της Robert έβλεπε παιδική πορνογραφία όταν η αστυνομία ήρθε στο σπίτι τους για να τον συλλάβει και να καταδικαστεί τελικά σε 16 μήνες πίσω από τα κάγκελα.

Η ιστορία της ξεδιπλώθηκε στη σειρά δραματοποιημένων ντοκιμαντέρ «Married to a Paedophile» του βρετανικού Channel 4, όπου ακούγεται η ηχογραφημένη φωνή της. Και λέει πως προσπαθεί να τον βοηθήσει να σταθεί ξανά στα πόδια του βγαίνοντας από τη φυλακή, νοικιάζοντάς του ένα διαμέρισμα κοντά της, ώστε να μπορεί να την επισκέπτεται καθημερινά στο σπίτι που μοιράζονταν για τόσα και τόσα χρόνια.

Και αποκαλύπτει μάλιστα πως δεν ξέρει αν θα τον χωρίσει, παρά το γεγονός ότι ζούνε σε διάσταση πια, χρειάζεται απλώς χρόνο για να χωνέψει ό,τι έγινε: «Τον αγαπούσα για 44 χρόνια, δεν το σβήνεις έτσι εύκολα αυτό».

Η Helen τον επισκεπτόταν στη φυλακή τρεις φορές τη βδομάδα, ομολογώντας πως το έβλεπε σαν πονηρό ραντεβουδάκι, και του έστελνε φωτογραφίες με τα κοτοπουλάκια που μεγάλωναν μαζί. Και παρά τον αποτροπιασμό της για τις παιδοφιλικές ορέξεις του, δεν θα σταματήσει λέει να τον αγαπά ποτέ. Έστω κι αν είναι καταδικασμένοι να ζήσουν χωριστά.

Και παρά το γεγονός δηλαδή ότι στις χιλιάδες εικόνες που ανέσυρε η αστυνομία από τον υπολογιστή του παρουσιάζονταν ακόμα και παιδιά τόσο μικρά όσο τα δυο εγγόνια προσχολικής ηλικίας του ζεύγους.

newsbeast.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X