ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Το παιδί μου δέχτηκε τέσσερις μαχαιριές»

Σοκάρει η δράση της συμμορίας ανηλίκων

Μαχαίρωναν και λήστευαν ανήλικους στα Σεπόλια, τον Κολωνό και τον Άγιο Παντελεήμονα.

Αποκαλυπτικό είναι το βίντεο από την δράση της ανήλικης συμμορίας που εξαπέλυε δεκάδες επιθέσεις με μαχαίρια και σιδερογροθιές σε ανήλικους για να τους ληστέψουν ή να τους ξυλοκοπήσουν χωρίς λόγο.

«Να τιμωρηθούν γιατί αύριο θα πάνε να κάνουν άλλη μάνα να κλαίει, μπορεί να σκοτώσουν αυτή τη φορά άλλο παιδί» ανέφερε η μητέρα ανήλικου θύματος της συμμορίας.

Η συμμορία ανηλίκων με το όνομα «kolonos holligans family» είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος στον Άγιο Παντελεήμονα, τα Σεπόλια και τον Κολωνό, με δεκάδες αιματηρές επιθέσεις τις οποίες βιντεοσκοπούσαν για να δείξουν την ισχύ τους στα θύματά τους.

Τι λέει η αδερφή ενός εκ των δραστών

Σοκαρισμένη η αδερφή ενός εκ των ανήλικων δραστών, αδυνατώντας να πιστέψει τη δράση του αδερφού της. Μιλώντας αποκλειστικά στο «LIVE NEWS» ανέφερε: «Δεν μπορούμε να το πιστέψουμε ακόμη. Και είμαστε σε μια κατάσταση… όλη την ημέρα κλαίμε, οι δικοί μου ανησυχούν πάρα πολύ».

«Έχω μιλήσει μαζί του. Είναι ταλαιπωρημένος, είναι φοβισμένος, ο αδερφός μου δεν είχε ποτέ ξαναπεράσει κάτι τέτοιο στο παρελθόν, γι’ αυτό και έχουμε πέσει από σύννεφα. Δηλαδή δεν έχει δώσει ποτέ ξανά δικαιώματα στο παρελθόν για τέτοιες πράξεις» συμπλήρωσε.

Στα κινητά των 5 ανήλικων συλληφθέντων βρέθηκαν φωτογραφίες και βίντεο από τις επιθέσεις σε άλλους ανήλικους που τους παρακαλούσαν να σταματήσουν να τους χτυπάνε.

Μαχαίρωσαν ανήλικο μέσα στο σχολείο

Στο μεταξύ, σοκάρουν οι εικόνες από την επίθεση της σκληρής συμμορίας με έναν από τους δράστες να μαχαιρώνει τέσσερις φορές των 16χρονο μαθητή και να πέφτει αιμόφυρτος στο προαύλιο. στις 25 Οκτωβρίου.

Η μητέρα του 16χρόνου θύματος που γλίτωσε, μιλώντας στο «LIVE NEWS», ανέφερε: «Το παιδί είναι καλά, είναι καλά, ευτυχώς που μου το φύλαξε ο Θεούλης. Ήτανε 4 μαχαιριές, ήτανε στο νοσοκομείο 5 μέρες. Βέβαια φοβηθήκαμε, ένα αθώο παιδί, ένα αθώο παιδί πήγανε να σκοτώσουν. Πήγε να χωρίσει ένα φίλο του, πήγε με λόγια και πήγανε να του ρίξουν μπουνιά. Είναι και μέσα από το σχολείο παιδιά, ναι».

Χαρακτηριστικές είναι οι συνομιλίες των ανήλικων μετά την αιματηρή τους επίθεση στις οποίες πανηγυρίζουν τα κατορθώματα τους.

Η ανήλικοι είχαν μετατρέψει το ΕΠΑΛ, σε άνδρο ανομίας, με τον διευθυντή μάλιστα να σώζει τελευταία στιγμή από τα χέρια τους και άλλον μαθητή που μπήκε στο στόχαστρό τους και να τον φυγαδεύει από το πάρκινγκ του σχολείου, όπως λέει ο πατέρας του 16χρονου αποκλειστικά στο «LIVE NEWS».

«Με πήρε τηλέφωνο ο διευθυντής, μας είπε κιόλας ότι τον φυγάδευσε ο ίδιος, ότι τον κατέβασε στο πάρκινγκ του σχολείου και τον έβγαλε από την πόρτα του πάρκινγκ που δεν ήταν αυτοί οι τύποι εκεί. Φοβήθηκε αρκετά, κάποιες μέρες δεν πήγε στο σχολείο και δεν ξαναπήγε για εργαστήρια στο ΕΠΑΛ» πρόσθεσε ο πατέρας ενός 16χρονου θύματος.

Η αστυνομία συνέλαβε τρία άτομα τα οποία θα οδηγηθούν στον ανακριτή την Πέμπτη, ενώ έχουν ταυτοποίηθεί και αναζητούνται και τα υπόλοιπα μέλη της ανήλικης συμμορίας.

Πηγή: in.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X