ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το «καταφύγιο» του Mr. Facebook αξίας 59 εκατ. ευρώ

Δείτε το απίστευτο εξοχικό

Η Wall Street Journal αποκάλυψε το νέο «καταφύγιο» του ιδρυτή και διευθύνοντα συμβούλου του Facebook Μάρκ Ζούκερμπεργκ στη Λίμνη Τάχο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο 34χρονος αγόρασε πρόσφατα δύο διπλανά σπίτια στη λίμνη Τάχο, προκειμένου να πηγαίνει εκεί στις καλοκαιρινές του διακοπές.

«Την ώρα που ο Ζούκερμπεργκ αντιμετωπίζει κατηγορίες ότι η εταιρεία του (σ.σ Facebook) αντιμετωπίζει με... χαλαρό τρόπο το ζήτημα των προσωπικών δεδομένων των χρηστών της, ο ίδιος φαίνεται να προσέχει πολύ την Ιδιωτικότητά του», αναφέρει χαρακτηριστικά η Wall Street Journal.

Μάλιστα, ο Ζούκερμπεργκ για να αποφύγει τα αδιάκριτα βλέμματα αγόρασε τα σπίτια αξίας περίπου 59 εκατ. δολαρίων, μέσω εταιρείας περιορισμένης ευθύνης, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εξαγορά περιλάμβανε ρήτρα εμπιστευτικότητας, όρος της οποίας ήταν και η διαγραφή των φωτογραφιών των σπιτιών από το Διαδίκτυο.

Παρόλα αυτά, το site Business Insider, έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες οι οποίες «κόπηκαν» από διαφημιστικό βίντεο για ένα από τα ακίνητα, το οποίο δεν έχει ακόμα κατέβει από το διαδίκτυο.

Πηγή: kathimerini.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X