ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το αρρωστημένο σχέδιο ενός ζευγαριού για να αποκτήσει κοριτσάκι

Φρίκη βγαλμένη από σενάριο σπλάτερ ταινίας τρόμου

H Angelina Rodrigues έφτασε στο νοσοκομείο Sao Lucas στην επαρχία Joao Pinheiro της Βραζιλίας, κρατώντας στην αγκαλιά της ένα μωρό το οποίο όπως είπε «μόλις είχε γεννήσει». Πάντα ονειρευόταν να αποκτήσει ένα κοριτσάκι και τώρα το όνειρό της είχε πραγματοποιηθεί. Μόνο που η ιστορία δεν είναι τόσο απλή και αθώα όσο δείχνει.

Οι γιατροί του νοσοκομείου προσφέρθηκαν να την εξετάσουν, εκείνη όμως αρνήθηκε κατηγορηματικά. Δεν ήταν και η πιο φυσιολογική αντίδραση για μια γυναίκα που μόλις είχε φέρει στον κόσμο ένα βρέφος. Αμέσως υποψιάστηκαν πως κάτι περίεργο συμβαίνει και έτσι κάλεσαν την αστυνομία. Λίγο αργότερα αποκαλύφθηκε η φρικιαστική αλήθεια.

Η 40χρονη γυναίκα μαζί με τον σύζυγό της σκότωσαν την 23χρονη φίλη τους Mara Cristiana da Silva, η οποία βρισκόταν στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Όπως παραδέχθηκε στην απολογία της, αφού πρώτα μέθυσε τη φίλη της, την οδήγησε σε κοντινό δάσος, την κρέμασε σε δέντρο από το λαιμό με συρματόπλεγμα και της αφαίρεσε το παιδί ξεσκίζοντας την κοιλιά της!

Ισχυρίστηκε πως το έγκλημα το διέπραξε μόνη της και πως ο σύζυγός της δεν είχε καμία απολύτως συμμετοχή, αλλά δεν έπεισε τους αστυνομικούς.

Η σορός της άτυχης κοπέλας εντοπίστηκε την Τετάρτη 17/10 σε δάσος, κοντά στο Joao Pinheiro και οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη του ζευγαριού. «Πιστεύουμε ότι ο σύζυγος κι ένα τρίτο πρόσωπο έλαβαν μέρος, αλλά αυτό θα εξαρτηθεί από τα ευρήματα των ερευνών. Οι εξετάσεις έδειξαν πως η Angelina δεν ήταν έγκυος και πιστεύουμε πως το έγκλημα ήταν προμελετημένο», ανέφερε εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας.

Συγγενείς της άτυχης κοπέλας τονίζουν ότι η Rodrigues την πλησίασε όταν έμαθε πως ήταν έγκυος.

«Πάντα ονειρευόταν να αποκτήσει κοριτσάκι και όταν είδε πως η ανιψιά μου ήταν έγκυος άρχισε να της προσφέρει βοήθεια. Της έδωσε χρήματα για να κάνει υπέρηχο και την ημέρα που πέθανε της είχε πει πως θα πήγαινε να ψωνίσει όλα όσα χρειάζεται το μωρό», δήλωσε σε τοπικά Μέσα Ενημέρωσης η θείας της, Euza Ribeiro. Σύμφωνα μάλιστα με κάποια δημοσιεύματα η δολοφόνος ζούσε στο σπίτι του θύματος.

 

Πηγή: newsbeast

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X