ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το ακριβότερο Airbnb στην Ελλάδα

Τιμές που μας ζαλίζουν

Το Airbnb ξεκίνησε ως ένας… αντίλογος τις «τσουχτερές» τιμές των ξενοδοχείων, στους δημοφιλείς προορισμούς του πλανήτη.

Οπως και στο εξωτερικό, έτσι και στην Ελλάδα τα τελευταία δυο χρόνια το Airbnb και οι βραχυχρόνιες μισθώσεις παρουσίασαν πολύ μεγάλη άνθηση. Δεν είναι ωστόσο λίγες οι… εκπλήξεις που ανακύπτουν κατά καιρούς, όπως οι περιπτώσεις των ενοικιάσεων… αντίσκηνων μέσω του Airbnb.

Οι πιο σοβαροί «παίκτες» του Airbnb, ωστόσο, έχουν αναβαθμίσει σημαντικά τις υπηρεσίες τους και προσφέρουν ακίνητα στην Ελλάδα που προορίζονται -αποκλειστικά- για την ελίτ.

Το πιο ακριβό ακίνητο στην Ελλάδα που διατίθεται μέσω του Airbnb βρίσκεται -οποία έκπληξις- στη Μύκονο. Και είναι πραγματικά… ακριβό! Είναι ενδεικτικό ότι για μια βραδιά (στην ανώτατη τιμή της) ένας εργαζόμενος των 960 ευρώ θα χρειαζόταν να καταβάλλει όλο το ετήσιο εισόδημά του!

 

Η Dream Villa, όπως ονομάζεται η συγκεκριμένη πολυτελής κατοικία που έχει αναρτηθεί στο Airbnb, έχει 6 υπνοδωμάτια, 6 μπάνια, μια μεγάλη πισίνα και τζακούζι.

Εχει τρία επίπεδα συνολικού εμβαδού 1.050 τ.μ. και, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη, μπορεί να φιλοξενήσει 12 άτομα.

Πόσο κοστίζει; Από 11.500 έως και 13.340 ευρώ τη… βραδιά (!), ανάλογα με την περίοδο και τον αριθμό ημερών κράτησης.

Η βίλα βρίσκεται στον Τούρλο της Μυκόνου, ενώ ο ιδιοκτήτης υπόσχεται στην αγγελία του στο Airbnb θέα 180 μοιρών από την μεγάλη πισίνα.

Μεταξύ άλλων παροχών, oι επισκέπτες του συγκεκριμένου Airbnb θα… συναντήσουν τρεις τραπεζαρίες για δείπνο, δυο lounge areas, μπαρ, μπάρμπεκιου, τζακούζι, ξενώνα, σύστημα συναγερμών, όργανα γυμναστικής και σκιασμένο πάρκινγκ.

Ιδιαίτερα ευρύχωρες δείχνουν και οι κρεβατοκάμαρες του συγκεκριμένου... απρόσιτου Airbnb:

Πηγή: iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X