ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Της είπε να κλείσει τα μάτια της γιατί της είχε έκπληξη και... τη μαχαίρωσε!

«Έχω ένα δώρο για 'σένα, το θέλεις;»

Μια δυσάρεστη έκπληξη έζησε η Λάουρα τον περασμένο Οκτώβριο, όταν ο σύζυγός της τής είπε να κλείσει τα μάτια της γιατί της είχε πάρει κάποιο δώρο, τη μαχαίρωσε στον λαιμό και τους ώμους.

Ο Σον Μέι κρίθηκε ένοχος για απόπειρα ανθρωποκτονίας ενώ η περιγραφή της Λάουρα στο δικαστήριο είναι αποκαλυπτική: Το ζευγάρι ήταν μαζί για έξι χρόνια, αγαπούσαν πολύ ο ένας τον άλλον και σπάνια τσακώνονταν. Τον περασμένο Οκτώβριο, είχαν πρόσφατα επιστρέψει από τις διακοπές τους στην Κορέα και ενώ ήταν στην κρεβατοκάμαρά τους, ο Σον είπε ότι άκουσε έναν θόρυβο και κατέβηκε στην κουζίνα.

Αφού επέστρεψε στο κρεβάτι, είπε στη σύζυγό του «έχω ένα δώρο για 'σένα, το θέλεις;». «Είπε ναι και μου είπε να κλείσω τα μάτια μου. Όντως ξάπλωσα και κάλυψε τα μάτια μου με κάτι και βάδιζε γύρω γύρω στο δωμάτιο. Μετά άρχισε να μετράει αντίστροφα αλλά δεν έφτανε στο μηδέν. Του είπα ελπίζω το δώρο σου να είναι κουταβάκι! Τότε, έμεινε λίγο ήσυχος και μετά αισθάνθηκα πίεση στον ώμο μου και σκέφτηκα ότι κάποιο ζωάκι πέταξε πάνω μου. Όταν κατάλαβα ότι με μαχαίρωσε φώναζα “δεν είναι αλήθεια” εκείνος μου απάντησε πολύ ήρεμος “και όμως είναι”, περιέγραψε η Λάουρα στο δικαστήριο.

Πηγή: The Sun

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X