ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Tην πατούσαν και την κλωτσούσαν για 15 λεπτά»

Τι λέει η οικογένεια της 13χρονης που ξυλοκοπήθηκε από τις 17χρονες

Ένας διαπληκτισμός ανάμεσα σε δύο ανήλικα κορίτσια για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ήταν αρκετός ώστε η μια από αυτές να βρεθεί άγρια ξυλοκοπημένη στο νοσοκομείο από τρεις 17χρονες.

Σύμφωνα με την οικογένεια και το δικηγόρο της 13χρονης κ. Απόστολο Λύτρα οι οποίοι μίλησαν στο protothema.gr η 13χρονη κοπέλα φέρει τραύματα στο κεφάλι, εκδορές και μώλωπες καθώς και ένα ραγισμένο πλευρό μετά τη βάναυση επίθεση που δέχτηκε από άλλες τρεις ανήλικες κοπέλες.

Η οικογένεια του άτυχου κοριτσιού έχει υποβάλλει μήνυση και προσπαθεί να καταλάβει ποια ήταν η αιτία και η αφορμή που το παιδί τους βρέθηκε ξυλοκοπημένο στο νοσοκομείο. Ο δικηγόρος της οικογένειας, κ. Απόστολος Λύτρας περιγράφει στο protothema.gr την κατάσταση της υγείας του άτυχου κοριτσιού επισημαίνοντας ότι πρόκειται για άγριο περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων. Την ίδια στιγμή η οικογένεια της 13χρονης υποστηρίζει ότι το παιδί τους προσπαθεί να συνέλθει από το σοκ που έχει υποστεί.

«Η 13χρονη κοπέλα είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και προσπαθεί να συνέλθει από το σοκ που υπέστη μετά τη βάναυση επίθεση που δέχτηκε από άλλα τρία κορίτσια. Αυτό που γνωρίζω είναι ότι δημιουργήθηκε ένα επεισόδιο ανάμεσα σε δύο κοπέλες ηλικίας 13 και 17 ετών κοντά σε ένα πάρκο. Τότε η 17χρονη κοπέλα ,κάλεσε άλλες δύο φίλες της , οι οποίες είναι και αυτές 17 ετών με αποτέλεσμα να χτυπήσουν πολύ άσχημα τη 13χρονη μαθήτρια. Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχω οι τρεις κοπέλες τη χτυπούσαν επί 15 λεπτά και το άτυχο κορίτσι φέρει τραύματα στο κεφάλι, εκδορές και μώλωπες , ραγισμένο πλευρό και γενικά η κατάστασή της δεν είναι καθόλου καλή.
Έχει υποβληθεί μήνυση από την πλευρά της οικογένειας της 13χρονης κοπέλας και θα πρέπει να αναφέρουμε ότι το θέμα έχει και κοινωνικές προεκτάσεις διότι έχουμε να κάνουμε με βία ανηλίκων και μάλιστα πολύ σοβαρής μορφής. Βλέπουμε νέα παιδιά να χτυπούν ασταμάτητα ένα άλλο παιδί» υποστηρίζει στο protothema.gr ο κ. Απόστολος Λύτρας.

«Την αδερφή μου την έριξαν κάτω, την πατούσαν και την κλωτσούσαν. Έχει χτυπήματα στον αυχένα, στα πλευρά και στην κοιλιά» λέει η αδερφή της ενώ όπως αναφέρει ο πατέρας του 13χρονου κοριτσιού, το παιδί του είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά τη βάναυση επίθεση που δέχτηκε από άλλα τρία ανήλικα κορίτσια.

protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X