ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τι λέει η Emirates για την ασθένεια επιβατών σε αεροσκάφος της

Αίσιο τέλος στο περιστατικό

Επίσημη ανακοίνωση εξέδωσε η αεροπορική εταιρεία Emirates, μετά το περιστατικό ασθένειας επιβατών της πτήσης ΕΚ 203, από Ντουμπάι προς Νέα Υόρκη, την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου.

Η εταιρεία αναφέρει ότι ακολουθήθηκαν όλες οι απαιτούμενες διαδικασίες για την αντιμετώπιση του περιστατικού, με τους επηρεαζόμενους επιβάτες να έχουν υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις. Μάλιστα, το πλήρωμα και το προσωπικό, αναφέρεται, συνεργάστηκαν πλήρως με τις αρχές, ενώ τελικά το αεροπλάνο παραδόθηκε ξανά στην Emirates.

Διαβάστε, επίσης: Τρόμος σε πτήση της Emirates: 100 επιβάτες ασθένησαν ταυτόχρονα (Pics)

Αυτούσια η ανακοίνωση:

«Η Emirates επιβεβαιώνει ότι όλοι οι επιβάτες έχουν αποβιβαστεί από την πτήση EK 203. Όλοι οι επιβάτες εξετάστηκαν από τις τοπικές υγειονομικές αρχές πριν από την αποβίβαση και 3 επιβάτες καθώς και 7 μέλη του πληρώματος μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για περαιτέρω ιατρική περίθαλψη και αξιολόγηση. Εννέα επιβάτες υποβλήθηκαν σε πρόσθετο ιατρικό έλεγχο στο χώρο κοντά στο αεροσκάφος και στη συνέχεια τους δόθηκε η άδεια να φύγουν. Οι υπόλοιποι επιβάτες είχαν τη δυνατότητα να φύγουν νωρίτερα και να ακολουθήσουν την προβλεπόμενη διαδικασία αποχώρησης από το αεροδρόμιο", αναφέρει η ανακοίνωση.

Παράλληλα, η εταιρεία τόνισε πως το πλήρωμα και το προσωπικό επιτέλεσαν την πλήρη συνεργασία με τις αρχές κατά τη διάρκεια του ελέγχου, και το αεροσκάφος έχει παραδοθεί στην Emirates.

Λόγω της καθυστέρησης που προκλήθηκε, η πτήση επιστροφής EK 204 από το αεροδρόμιο JFK στο Ντουμπάι θα καθυστερήσει κατά περίπου 3 ώρες.

"Οι επιβάτες με πτήσεις με ανταπόκριση στο Ντουμπάι, οι οποίοι επηρεάζονται από την καθυστέρηση, θα βοηθηθούν με την επανέκδοση των εισιτηρίων από το προσωπικό εδάφους. Ζητούμε συγγνώμη από τους πελάτες μας για τυχόν ταλαιπωρία. Η ασφάλεια και η ευημερία των πελατών και του πληρώματός μας είναι πάντα η πρώτη μας προτεραιότητα.»

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X