ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θρίλερ με το ξενοδοχείο του τρόμου: Ο «Αφέντης» άντρας και ο ρόλος των γυναικών (pics,vid)

Μια ματωμένη κούκλα «στόλιζε» το μαγαζί με μεσαιωνικά όπλα που διατηρούσε ο 53χρονος

Μια γυναίκα βρίσκεται στο κέντρο των πέντε θανάτων που αποτελούν την υπόθεση - θρίλερ στη Βαυαρία της Γερμανίας.

Η 30χρονη Φαρίνα Κασπάρι ήταν αυτή που σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις σκότωσε με τη βαλλίστρα τον 53χρονο Τόρστεν Βάις και την 33χρονη Κίρστεν Έντερς.

Ήταν επίσης στο σπίτι της Φαρίνα που η αστυνομία δύο μέρες μετά τον εντοπισμό των τριών πτωμάτων στον ξενώνα του Πασάου, βρήκε δύο ακόμα πτώματα γυναικών, της συντρόφου της Γκέρτρουντ και της 19χρονης Καρίνα.

Η αστυνομία ακόμα δεν έχει συμπεράνει πώς συνδέονται οι δύο ομάδες πτωμάτων όσον αφορά στον θάνατό τους, αλλά έχει καταλήξει πως πρόκειται για ομαδική δολοφονία - αυτοκτονία που έχει να κάνει με τον Μεσαίωνα, τους αλχημιστές και τα όπλα εποχής.

Ματωμένη κούκλα στόλιζε το μαγαζί του 53χρονου

Ο 53χρονος Τόρστεν Βάις περιγράφεται από γνωστούς του και την έρευνα της αστυνομίας ως «κυριαρχική φιγούρα», που συμπεριφερόταν στις γυναίκες ως σκλάβες. Ήταν ο ιδιοκτήτης καταστήματος όπου βρέθηκαν δεκάδες μεσαιωνικά όπλα, σημαίες ιπποτών, ενώ πάνω στον πάγκο του είχε μια ματωμένη κούκλα!

Όλες οι γυναίκες που βρέθηκαν νεκρές είχαν αποκοπεί εδώ και καιρό από τις οικογένειές τους και η αστυνομία πιστεύει ότι είχαν «μαγευτεί» από τον Βάις.

Ο Βάις ζούσε με την Κέρστιν στο Βέστερβαλντ, όπου βρισκόταν και το κατάστημά του.

Στην σελίδα που διατηρούσε στο Facebook για το κατάστημα αυτό, αναφέρεται πως προσέφερε και «mead», ένα αλκοολούχο ποτό του Μεσαίωνα που περιείχε και μέλι.

Αναφέρεται επίσης πως έδινε μαθήματα ξιφομαχίας δύο φορές την εβδομάδα.

Ο 53χρονος αναφέρεται ως ιδιοκτήτης του καταστήματος μέχρι τον Μάιο του 2018, πριν από ένα χρόνο δηλαδή, ενώ είναι άγνωστο σε ποιον ανήκε μετά, αν και είναι βέβαιο πως ο Βάις εργαζόταν εκεί ως το θάνατό του.

Τόρστεν, Κίρστεν και Φαρίνα μοιράζονταν την αγάπη τους για τον Μεσαίωνα και συχνά συμμετείχαν σε ανάλογες εκδηλώσεις.

«Ήταν ο μεγάλος αφέντης, έδινε διαταγές»

Πριν ανοίξει το μαγαζί ο Βάις ζούσε σε ένα νοικιασμένο αγρόκτημα με την Κίρστεν, την Φαρίνα και την σύντροφο της τελευταίας Γκέτρουντ - μία από τις δύο νεκρές στο διαμέρισμα της πρώτης.

Ο ιδιοκτήτης του αγροκτήματος Αλεξάντερ Κρούγκερ δηλώνει πως ο 53χρονος ήταν αδιαμφισβήτητα ο «αφέντης», που διέταζε τις γυναίκες για τα πάντα.

Νοίκιασε το μέρος με την Κίρστεν, η οποία όμως αμέσως μετά εξαφανίστηκε και «αντικαταστάθηκε» από ένα ζευγάρι λεσβιών - την Φαρίνα και την Γκέτρουντ - και μια «πολύ νεότερη γυναίκα», που πιστεύεται πως ήταν η 19χρονη Καρίνα - το δεύτερο πτώμα από το διαμέρισμα της Φαρίνα.

«Ο τόνος του ήταν πολύ παράξενος. Ήταν υποταγμένες σ' αυτόν, είχα την εντύπωση πως δεν είχαν την άδεια ούτε να μου μιλούν», λέει ο ιδιοκτήτης της φάρμας. «Ήταν πολύ απότομος, παράξενα απότομος, όχι με τον τρόπο που μιλά κανείς σε κάποιον, αλλά με μικρές κοφτές προτάσεις. Η αντίδρασή τους, η γλώσσα του σώματος ήταν υποτακτικός, είχαν πάντα σκυμμένα τα κεφάλια τους. Θα μπορούσα να πω πως τον φοβούνταν», συνεχίζει και καταλήγει: «Ηταν ο μεγάλος αφέντης, έδινε διαταγές».

Ο ίδιος προσθέτει ότι και οι τρεις γυναίκες ήταν πάντα ντυμένες με βαριά μαύρα ρούχα, ενώ μία είχε ξυρισμένο το κεφάλι της.

Η υπόθεση παραμένει εξαιρετικά σκοτεινή για τους ερευνητές: «Έχουμε πέντε νεκρούς, κι αυτό είναι το μόνο ξεκάθαρο. Όλα τα άλλα είναι αμφίβολα», παραδέχθηκε ο εισαγγελέας του Πασάου Γουόλτερ Φάιλερ.

 

Πηγή: protothema 

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X