ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θρίλερ με το θάνατο μοντέλου που συμμετείχε στα πάρτι του Μπερλουσκόνι

Οι γιατροί δεν κατάφεραν να διαπιστώσουν τα αίτια του θανάτου της

Διαστάσεις θρίλερ παίρνει ο θάνατος της 34χρονης Ιμάν Φαντίλ, η οποία χρόνια πριν συμμετείχε στα πάρτι του εκατομμυριούχου πρώην πρωθυπουργού της Ιταλίας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι και είχε καταθέσει εναντίον του στοιχεία το 2012.

Τα λεγόμενα «μπούνγκα μπούνγκα» πάρτι είχαν… γαργαλιστικές λεπτομέρειες αλλά ήγειραν και πολύ σοβαρά ερωτήματα για το αν όλα τα μοντέλα που συμμετείχαν κατά καιρούς είχαν ενηλικιωθεί.

Όπως αναφέρει ο Ιndependent, η Φαντίλ, μαροκινής καταγωγής, μεταφέρθηκε πριν λίγες μέρες με συμπτώματα βαριάς δηλητηρίασης σε νοσοκομείο του Μιλάνου.

Την 1η Μαρτίου κατέληξε, πρόλαβε όμως να πει σε συγγενείς αλλά και στο δικηγόρο της, ότι την είχαν δηλητηριάσει.

Ο εισαγγελέας που ανέλαβε την υπόθεση είπε ότι οι γιατροί δεν κατάφεραν να διαπιστώσουν τα αίτια του θανάτου της και είπαν ότι δεν είχε κάποιο παθολογικό εύρημα που να εξηγεί την κατάληξη.

Το μοντέλο είχε καταθέσει στοιχεία το 2012 στην έρευνα που γινόταν εις βάρος του Μπερλουσκόνι με την κατηγορία ότι είχε επ αμοιβή σεξουαλική επαφή με ανήλικη χορεύτρια πο συμμετείχε στα πάρτι αυτά.

Ο κ. Μπερλουσκόνι αρχικά κρίθηκε ένοχος όμως εν τέλει αθωώθηκε καθώς ένας δικαστής έκρινε πως ο «Καβαλιέρε» δεν θα μπορούσε να γνωρίζει πως η χορεύτρια ήταν ανήλικη.

Πηγή: reader.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X