ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θήλαζε όρθια σε τρένο για 35 λεπτά και κανείς δεν σηκώθηκε για να καθίσει

Κανείς δεν προσφέρθηκε να της παραχωρήσει τη θέση του

H 32χρονη γυναίκα χρειάστηκε να πάρει το τρένο για να πάει σπίτι της στο Γουίκφορντ σε ώρα αιχμής.

Το τρένο ήταν γεμάτο και η διαδρομή της ήταν διάρκειας μισής ώρας. Δεν κατάφερε να βρει μια θέση να καθίσει και προς δυσάρεστη έκπληξή της κανείς δεν σηκώθηκε για της προσφέρει τη δική του.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής, έπρεπε να θηλάσει το μόλις 6 μηνών μωρό της. Αρχισε να το θηλάζει όρθια. Κανείς δεν προσφέρθηκε να της παραχωρήσει τη θέση του.

Η 32χρονη μητέρα ένιωσε οργή. «Θα μπορούσα να έχω ζητήσει μια θέση να καθίσω, αλλά δεν το έκανα. Ένιωσα ηλίθια. Δεν έπρεπε να ζητήσω. Πιθανόν κάποιοι άνθρωποι δεν είδαν. Ωστόσο κάποιοι είδαν τι συνέβαινε. Με κοίταξαν και μου χαμογέλασαν. Σκεφτόμουν “σταματήστε να χαμογελάτε και δώστε μου σας παρακαλώ τη θέση σας”» σημείωσε στο Instagram.

Κάποια στιγμή μία γυναίκα της πρόσφερε τη θέση της. Όμως μια άλλη γυναίκα πρόλαβε να καθίσει και όταν προσπάθησαν να τη σηκώσουν, έβαλε τα ακουστικά και έκλεισε τα μάτια.

«Θέλω να πιστεύω ότι χρειαζόταν τη θέση περισσότερο από μένα, πιθανόν ήταν έγκυος στους πρώτους μήνες ή ήταν άρρωστη» σημείωσε.

«Την επόμενη φορά που θα δείτε κάποιον με παιδί σε τρένο – εάν είστε σε καλή φυσική κατάσταση και είστε υγιείς, σας παρακαλώ, δώστε τους τη θέση σας», κατέληξε.

bovary.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X