ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θάνατος Βαγγέλη - Φρικτά βασανιστήρια δείχνει νέο βίντεο που τράβηξε ο ίδιος (vid)

Του έριχναν καυτό νερό, να τον χτυπούσαν, να τον έφτυναν και να τον κρεμούσαν από τα παράθυρα

Με τις αγορεύσεις των δικηγόρων των κατηγορουμένων στην υπόθεση Γιακουμάκη συνεχίστηκε η δίκη στο Πλημμελειοδικείο Ιωαννίνων.

Οι δικηγόροι υπεράσπισης των κατηγορουμένων, εστίασαν και παρουσίασαν στους δικαστές τις αντιφάσεις σε καταθέσεις μαρτύρων. Επίσης, προβλήθηκε βίντεο, η λήψη του οποίου είχε γίνει μετά την αλλαγή δωματίου του Βαγγέλη στην Εστία της Γαλακτοκομικής Σχολής όπου αποτυπώνεται, σύμφωνα πάντα με τους δικηγόρους, ότι ο Βαγγέλης ήταν χαρούμενος με την παρέα των συμφοιτητών του από την Κρήτη.


Θρίλερ στη Μύκονο: Στα δίχτυα «ροζ» κυκλώματος 21χρονη


Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, έχουν καταγραφεί 23 περιστατικά βίας σε βάρος του αδικοχαμένου φοιτητή. Μεταξύ άλλων, οι κατηγορούμενοι φέρονται να του έριχναν καυτό νερό, να τον χτυπούσαν, να τον έφτυναν και να τον κρεμούσαν από τα παράθυρα.

Η εκδίκαση της υπόθεσης μετά την αναβολή που είχε πάρει τον Φεβρουάριο ξεκίνησε στις 8 Απριλίου με τους κατηγορουμένους να μην παρευρίσκονται σε καμία από τις ακροαματικές διαδικασίες ούτε καν για να απολογηθούν, κάνοντας χρήση του δικαιώματος που τους δίνει ο νόμος.

Η οικογένεια του Βαγγέλη ήταν στην δικαστική αίθουσα «παρούσα» από την πρώτη μέρα που ξεκίνησε η δίκη ενώ φράσεις της μητέρας και του πατέρα που ακούστηκαν σε κάποιες συνεδριάσεις, αποτύπωσαν την αξιοπρέπειά τους μέσα στον ανείπωτο πόνο τους αλλά και την ανάγκη τους να μάθουν τι συνέβη στο παιδί τους.

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 25 Ιουνίου στις 10 το πρωί με την αγόρευση των δικηγόρων και την πρόταση του Εισαγγελέα, με την έκδοση της απόφασης να αναμένεται έως τις 28 του μήνα.

Πηγή: etypos

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X