ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θάνατος 14χρονης: Αυτός αποπλανούσε τις ανήλικες

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία και φωτογραφίες του 43χρονου

Στη δημοσιότητα δόθηκαν, κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 43χρονου, ο οποίος συνελήφθη στις 22 Μαΐου από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για αποπλάνηση παιδιού που δεν έχει συμπληρώσει το 14ο έτος της ηλικίας του και μετά τη συμπλήρωση του 14ου έτους κατ' εξακολούθηση, πορνογραφίας ανηλίκων και κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια που έχει συμπληρώσει το 14ο έτος όχι όμως το 18ο της ηλικίας του.

Πρόκειται για τον (επ.) ΛΑΠΠΑ (ον.) ΔΗΜΗΤΡΙΟ του Στεφάνου και της Φωτεινής, γεννηθέντα στις 13-8-1976 στην Αθήνα.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του κατηγορουμένου, στην διευκόλυνση διερεύνησης της επίδοσής του και σε άλλες ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινες πράξεις σε βάρος μεγάλου αριθμού και άλλων θυμάτων, καθώς και για την ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσε.

Στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476370 της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Υπενθυμίζεται ότι ο 43χρονος φέρεται να διατηρούσε σχέσεις με την 14χρονη μαθήτρια που αυτοκτόνησε πρόσφατα στο Μοσχάτο. Εις βάρος του είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για τα αδικήματα της αποπλάνησης ανηλίκου κάτω των 14 ετών, κατάχρησης σε ασέλγεια, σε βαθμό κακουργήματος και για το πλημμέλημα της πορνογραφίας ανηλίκων.

Η προφυλάκιση του κατηγορουμένου αποφασίστηκε από τον ανακριτή και τον εισαγγελέα.

Ο 43χρονος είχε συλληφθεί πριν την αυτοκτονία του κοριτσιού και μετά την καταγγελία των γονιών της 14χρονης. Τότε είχε παραδεχθεί πως πράγματι διατηρούσε σχέση μαζί της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην κυνική ομολογία του, είχε πει ότι γνώρισε τη μαθήτρια πριν τρεις μήνες στο κατάστημα ψιλικών που διατηρούσε στην περιοχή του Μοσχάτου. Κάποια στιγμή, που την είδε στεναχωρημένη, και με το πρόσχημα πως ήθελε να την παρηγορήσει, κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη της, κάνοντας σχέση μαζί της! Ο 43χρονος παραδέχθηκε με απίστευτο κυνισμό στους αστυνομικούς ότι είχε καταφέρει να αποπλανήσει αρκετές φορές το κορίτσι, δίνοντας μάλιστα λεπτομέρειες που προκαλούν αηδία και σοκάρουν...

Το απίστευτο της υπόθεσης είναι ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος έχει μια κόρη στην ίδια ηλικία περίπου, ενώ πριν ενάμισι χρόνο είχε αποπλανήσει άλλο ένα κοριτσάκι ηλικίας 14 ετών.

Στο κινητό του βρέθηκαν αποθηκευμένες αισχρές γυμνές φωτογραφίες, οι οποίες είναι από τη συγκεκριμένη μαθήτρια η οποία είχε πέσει και αυτή θύμα του διεστραμμένου ψιλικατζή και για τις οποίες του ασκήθηκε η δίωξη για πορνογραφία ανηλίκων.

protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X