ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θάφτηκαν ζωντανοί μετά από πτώση βράχων σε παραλία (pic, vid)

Πώς πάλεψε να σώσει τον 7 μηνών γιο της

Τραγικό θάνατο βρήκε μια τριμελής οικογένεια όταν ένα τμήμα του βράχου σε παραλία στην πολιτεία Ρίο Γκράντε ντο Νόρτε της Βραζιλίας, κατέρρευσε, καταπλακώνοντάς τους ζωντανούς.

Οι Αρχές ταυτοποίησαν τους νεκρούς. Πρόκειται για την 33χρονη Στέλλα Σόουζα, τον 32χρονο σύζυγό της Χούγκο Περέιρα και τον μόλις 7 μηνών γιο τους, Σολ Σόουζα. Μάλιστα, πολλοί άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στο σημείο του δυστυχήματος στην παραλία Πίπα για να αφαιρέσουν τα βράχια και εντόπισαν την Στέλλα να κρατά τον γιο της αγκαλιά, προστατεύοντάς τον από την πτώση των βράχων.

Ο Ιγκόρ Γκαετάνο, επικεφαλής της επιχείρησης απεγκλωβισμού, δήλωσε στην διαδικτυακή πύλη G1 πως το μωρό εξακολουθούσε να αναπνέει όταν βρέθηκε η οικογένεια. Ένας γιατρός, που ήταν κοντά, έσπευσε στο σημείο και προσπάθησε να παράσχει τις πρώτες βοήθειες στο αγοράκι, αλλά τελικά πέθανε. Ο σκύλος της οικογένειας βρέθηκε επίσης νεκρός. 

Η συγκεκριμένη παραλία βρίσκεται στον δήμο Τιμπάου ντο σολ. Οι παλίρροιες που χτυπούσαν την βάση του βράχου είχαν προκαλέσει την διάβρωσή του με την πάροδο του χρόνου, αναγκάζοντας τους αξιωματούχους της πόλης να βάλουν πινακίδες πιθανών κατολισθήσεων στην περιοχή.

Είχαν ενημερωθεί για πιθανούς κινδύνους

Ο Φάμπιο Πινέιρο, εκπρόσωπος της κυβέρνησης της πόλης, δήλωσε ότι η οικογένεια είχε ενημερωθεί για τους πιθανούς κινδύνους εάν επέλεγε να καθίσει εκεί κοντά από έναν επιθεωρητή λίγο πριν από την τραγωδία.

Το ζευγάρι ζούσε εκεί κοντά στην παραλία και απολάμβανε την ημέρα του πριν σημειωθεί το δυστύχημα. Ο Χούγκο εργαζόταν ως διευθυντής ενός ολιστικού ξενοδοχείου στην Πίπα και είχε γίνει γνωστός στην χώρα του από τα ταξίδια του με ένα μίνι βαν. Η Στέλλα, που έχει ακόμη έναν γιο από προηγούμενη σχέση της, σπούδαζε ψυχολογία σε ένα τοπικό πανεπιστήμιο.

Πηγή: iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X