ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Συγκλονίζει η σύζυγος του 35χρονου: «Δεν μπορώ να το πιστέψω...»

Άφησε πίσω του κι ένα κοριτσάκι μόλις 18 μηνών

Κάτω από αυστηρά μέτρα προφύλαξης λόγω της πανδημίας αποχαιρέτησαν συγγενείς και φίλοι τον 35χρονο.

Τον 35χρονο συνόδευσαν στην τελευταία του κατοικία στον Έβρο μόνο τα πολύ συγγενικά του πρόσωπα. Άτομα που γνώριζαν τον Μουσταφά κάνουν λόγο για έναν πολύ καλό άνθρωπο, ο οποίος αγαπούσε πολύ τη σύζυγό του.

Η σύζυγός του μιλώντας στο protothema.gr συγκλονίζει με τα λόγια της: «Τον αγαπούσα πάρα πολύ, ήμασταν μια ευτυχισμένη οικογένεια και ακόμη δεν μπορώ να το πιστέψω πώς έφυγε από κοντά μας τόσο ξαφνικά. Οι γονείς του ανήκαν στις ευπαθείς ομάδες και συνέχεια τους έλεγε να προσέχουν και να μένουν στο σπίτι. Αλλά η κατάληξη ήταν να αρρωστήσει εκείνος και να χάσει τη ζωή του» 

H πεθερά του 35χρονου είχε μιλήσει στο ΣΚΑΙ και ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ο γαμπρός της δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας και πως βρίσκονται σε κατάσταση σοκ.

«Μέχρι την Παρασκευή (10 Απριλίου) ο γαμπρός μου δούλευε. Το ίδιο βράδυ είχε ρίγος, το Σάββατο το πρωί έκανε 38 πυρετό, μετά κατέβηκε ο πυρετός με κομπρέσες κλπ κι εκείνη την ημέρα έπαιξε στο μπαλκόνι του σπιτιού με την κόρη του. Το βράδυ ανέβασε ξανά πυρετό 38 και μισό. Την Κυριακή έπαιρναν τηλέφωνο τον ΕΟΔΥ που τους έλεγε να καθίσουν 3 ημέρες στο σπίτι για να δουν πώς θα εξελιχθεί. Η κόρη μου ρώτησε μήπως πρέπει να πάνε στο νοσοκομείο γιατί στο σπίτι υπάρχει κι ένα παιδάκι ενάμιση έτους» είπε αρχικά η πεθερά του 35χρονου και συνέχισε, μιλώντας για την εισαγωγή του στο νοσοκομείο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X