ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Συγκλονίζει η κόρη του πιλότου - «Δεν σου άξιζε πατέρα μου... θα σε αγαπώ πάντα»

Τραγωδία στον Πόρο - «Λυπάμαι τόσο μπαμπάκα μου, καλό σου ταξίδι»

Στο πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια του άτυχου πιλότου, που έχασε εχθές τη ζωή του όταν το ελικόπτερο με το οποίο μετέφερε δύο Ρώσους επιβάτες κατέπεσε λίγο μετά την απογείωσή του από τον Πόρο.

Ο Νίκος Καρυστινός, που έφυγε από τη ζωή τόσο πρόωρα, υπεραγαπούσε τα τρία του παιδιά, σύμφωνα με τα κοντινά του πρόσωπα. Με αναρτήσεις στον λογαριασμό του στο Facebook έδειχνε πόσο σημαντικό ήταν γι' αυτόν να ανήκει σε μια οικογένεια που τον αγαπά και τον στηρίζει.

Με ανάρτηση που έκανε σήμερα στην δική της σελίδα, μερικές ώρες μετά τον τραγικό χαμό του πατέρα της, η κόρη του Νίκου Καρυστινού, εκφράζει την θλίψη της για την τεράστια απώλεια του πατέρα της.

Το ποστ, που συνοδεύεται από φωτογραφία του πατέρα της, αναφέρει: «Σήμερα ξημερώνει η πιο εφιαλτική μέρα της ζωής μου... Μπαμπά μου εσύ που ήσουν το στήριγμα μου πάντα αποφάσισες να πετάξεις ψηλά… Δεν σου άξιζε πατέρα μου τόσο σύντομο τέλος.. Θα σ αγαπάω και θα είμαι υπερήφανη πάντα που ήσουν πατέρας μου.. Η πιο τυχερή κόρη στο κόσμο… Λυπάμαι τόσο μπαμπάκα μου.. Καλό σου ταξίδι…».

Πηγή: protothema 

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X