ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Συγγραφέας βασάνισε και σκότωσε τη σύντροφό του αντιγράφοντας βιβλίο του

Στράγγιξε το αίμα της και την ακρωτηρίασε

Η ιστορία του φυλακισμένου Καναδού συγγραφέα Blake Leibel θα μπορούσε κάλλιστα να γίνει ταινία. Το φονικό της αρραβωνιαστικιάς του βγήκε κυριολεκτικά μέσα από σελίδες βιβλίου του.

Έχει καταδικαστεί σε ισόβια και τώρα καλείται να καταβάλει στην οικογένεια της άτυχης γυναίκας 41,6 εκατομμύρια δολάρια ως αποζημίωση.

"Οδηγός" για τις αποτρόπαιες πράξεις του ήταν το βιβλίο του "Syndrome". Υλοποιώντας όσα είχε γράψει, σκότωσε την 30χρονη Iana Kasian το 2016, στράγγιξε κυριολεκτικά το αίμα της και την ακρωτηρίασε. Το γυμνό πτώμα της 30χρονης Iana Kasian βρέθηκε στην κρεβατοκάμαρα του διαμερίσματος στο οποίο διέμενε το ζευγάρι στο Χόλιγουντ, μέσα σε μία λίμνη αίματος και με εμφανή σημάδια από βασανισμό, αφού πρώτα η μητέρα της είχε δηλώσει την εξαφάνισή της.

Σύμφωνα με την εισαγγελέα, ο Leibel χρησιμοποίησε ένα μαχαίρι για να βασανίσει και να σκοτώσει τη σύντροφό του, που στη μεγαλύτερη διάρκεια των βασανιστηρίων ήταν ζωντανή.

Η κοπέλα είχε γεννήσει λίγες βδομάδες πριν την κόρη του ζευγαριού, η οποία μεγαλώνει με τη γιαγιά της στην Ουκρανία.

Ο Leibel είναι γόνος πλούσιας οικογένειας η οποία κατά πάσα πιθανότητα θα επωμιστεί να καταβάλει την αποζημίωση-μαμούθ. Ο Καναδός κρατείται στο σωφρονιστικό ίδρυμα California Correctional Institution στο Tehachapi της Καλιφόρνια.

Η υπόθεση του βιβλίου του περιστρέφεται γύρω από έναν νευροχειρουργό που πιστεύει πως μπορεί να απομονώσει την πηγή του κακού στον εγκέφαλο ενός ανθρώπου και να διορθώσει το κακό, επιχειρώντας να συνεργαστεί με έναν μανιακό δολοφόνο.

 

Πηγή: news247

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X