ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Συγγνώμη μαμά» - Το σπαρακτικό μήνυμα 12χρονης που βιάστηκε από 30 άνδρες (vid)

Μυστήριο γύρω από τις συνθήκες - Οι γονείς φαίνεται να πήραν χρήματα από τους βιαστές

Έγραψε το μήνυμα στην ξύλινη πόρτα στο διαμέρισμά της Ένα κοριτσάκι μόλις 12 ετών βιάστηκε κατ' επανάληψη στο σπίτι της από 30 άνδρες και έγραψε ένα σπαρακτικό μήνυμα λέγοντας «συγγνώμη, μαμά», επειδή ένιωσε ενοχές.

Η κοπέλα βιάστηκε από 30 άνδρες σε διάστημα δύο ετών. Έγραψε το μήνυμα στην ξύλινη πόρτα στο διαμέρισμά της στην Κεράλα, λίγο πριν μεταφερθεί από τις αρχές σε ασφαλές μέρος.

Σύμφωνα με τα διεθνή Μέσα, η αστυνομία εκφράζει φόβους για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες γινόταν αυτή η πράξη, καθώς όπως φαίνεται οι γονείς πήραν χρήματα από τους άνδρες που βίασαν την κόρη τους.

Σύμφωνα με τον σύμβουλο, ο οποίος μίλησε στους Times της Ινδίας, το κορίτσι αισθάνθηκε «ένοχο» επειδή θα σταματούσε να είναι η πηγή εσόδων της οικογένειας.

Το θύμα δήλωσε στον σύμβουλο ότι είχε πρώτα βιαστεί από τον φίλο του πατέρα της, ο οποίος είχε δώσει χρήματα στην οικογένεια.

Ο πατέρας της ήταν άνεργος, ενώ φέρεται να εμπλέκεται και τρίτο πρόσωπο στις χρηματικές συναλλαγές της οικογένειας με τους βιαστές του παιδιού.

Όπως αναφέρουν τοπικά Μέσα, ο πατέρας συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής, ενώ η μητέρα αρνείται τις κατηγορίες.

Η κοπέλα μίλησε για τα όσα περνούσε σε έναν σύμβουλο στο σχολείο της την περασμένη εβδομάδα.

«Ξεκίνησε να κλαίει όταν ρωτήθηκε τι συμβαίνει στο σπίτι. Είπε ότι η οικογένειά της χρειαζόταν χρήματα και ότι δεν μπόρεσαν να πληρώσουν το ενοίκιο », εξήγησε ο σύμβουλος.

Μάλιστα, ανησυχούσε ότι η οικογένεια θα έπεφτε σε βαθύτερη οικονομική κρίση, αν μιλούσε σε κάποιον για τους βιασμούς.

Οι γείτονες δήλωσαν ότι είχαν υποψιαστεί πως κάτι δεν πάει καλά στο συγκεκριμένο διαμέρισμα. Μια άλλη γυναίκα από την γειτονιά είπε ότι είχε ακούσει μια μικρή κοπέλα να κλαίει και είδε τους άνδρες να μπαινοβγαίνουν στο σπίτι.

Το κορίτσι προφανώς άρχισε να παραλείπει το σχολείο και η υγεία του ήταν επιβαρυμένη.

Τελικά, ένας γείτονας μίλησε στις αρχές και ο πατέρας συνελήφθη. Από τότε το κορίτσι έχει μεταφερθεί σε ένας ασφαλές μέρος.

Η ιατρική εξέταση επιβεβαίωσε ότι το κορίτσι βιάστηκε κατ' εξακολούθηση, σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ.

 

Πηγή: newsbeast 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X