ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στην φυλακή η δασκάλα που το έκανε με μαθητή της – Την τσάκωσε ο άντρας της (pics)

Θα περάσει 20 μήνες στο κελί

Μια δασκάλα χριστιανικού σχολείου πιάστηκε στα πράσα από τον σύζυγο της να έχει σεξουαλική επαφή με ένα δεκαπεντάχρονο μαθητή της. Η 30χρονη Andrea Baber, καταδικάστηκε σε 20 μήνες φυλάκιση την Παρασκευή για μια υπόθεση που εξελίχθηκε το 2017.

Η δασκάλα δήλωσε ένοχη για τρεις κατηγορίες, μεταξύ αυτών ήταν και ο βιασμός ενώ θα εγγραφεί στα μητρώα και ως σεξουαλικός παραβάτης.

Η Βaber ήταν δασκάλα στην Χριστιανική ακαδημία «Logos» στο Springfield και συνελήφθη το 2017 όταν ο πατέρας του ανήλικου έλαβε ηλεκτρονικό μήνυμα που τον προειδοποιούσε για την συγκεκριμένη ερωτική σχέση του γιου του. Στο μήνυμα είχαν επισυναφθεί αρκετές φωτογραφίες που έδειχναν τον ανήλικο με την 30χρονη δασκάλα στο κρεβάτι. Ο σύζυγος της έκανε ταυτόχρονη καταγγελία με τον πατέρα του 15χρονου αφού όπως δήλωσε τους έπιασε στο κρεβάτι τους. Μετά από έρευνες η αστυνομία κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η Baber είχε σεξουαλικές επαφές με τον ανήλικο σε τακτική βάση για ένα χρόνο.

Η ίδια στην απολογία της ζήτησε συγγνώμη στο θύμα και την οικογένεια του και δήλωσε χαρούμενη που θα εκτίσει την ποινή των 20 μηνών.

Δείτε τις φωτογραφίες: 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση