ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στη δημοσιότητα ηχογράφηση της Μελάνια να αποκαλεί «τσου...» την Ντάνιελς

H Ντάνιελς φέρεται να είχε συνάψει παράνομο δεσμό με τον Τραμπ το 2006

ε νέα κρυφή ηχογράφηση της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ που έδωσε στη δημοσιότητα η πρώην φίλη και σύμβουλός της, Στέφανι Γουίνστον Γουόλκοφ, η Μελάνια Τραμπ ακούγεται να σχολιάζει τη διάσημη πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς, με την οποία ο Αμερικανός πρόεδρος φέρεται να την απάτησε και κατόπιν να εξαγόρασε τη σιωπή της.

H Στέφανι Γουίνστον Γουόλκοφ, η οποία έχει διακόψει πλέον κάθε σχέση με την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ και έχει γράψει μάλιστα και ένα βιβλίο για εκείνη με τίτλο «Η Μελάνια και εγώ», ήταν καλεσμένη πρόσφατα στο podcast του Μάικλ Κοέν, πρώην δικηγόρου του Αμερικανού προέδρου. Οι δύο τους συζήτησαν για το προεδρικό ζευγάρι των ΗΠΑ και τις προσωπικές τους εμπειρίες με τον Ντόναλντ και τη Μελάνια Τραμπ.

Η καλεσμένη του Κοέν μάλιστα, παρουσίασε και δύο ακόμα ηχητικά κλιπ από τις προσωπικές της συζητήσεις με την πρώην φίλη της. Σε ένα από αυτά, η Πρώτη Κύρια ακούγεται να αποκαλεί την Ντάνιελς «τσ@@λα του πορνό» αναφερόμενη υποτιμητικά σε μια φωτογράφιση που έκανε η πορνοστάρ στη Vogue.

Ακούστε το απόσπασμα:

«Πήγαινε γκούγκλαρέ το και θα το διαβάσεις. Η Annie Leibovitz (διάσημη φωτογράφος) φωτογράφισε την τσ@@λα του πορνό και οι φωτογραφίες θα δημοσιευτούν είτε στο τεύχος Σεπτεμβρίου είτε στο τεύχος Οκτωβρίου» ακούγεται να λέει η Μελάνια στο κλιπ. Όταν η Γουόλκοφ τη ρωτά, «τι εννοείς φωτογράφισε την τσ@@λα του πορνό;», εκείνη απάντά «Τη Στόρμι», με την πρώην σύμβουλο της Μελάνια να αντιδρά με έκπληξη. «Α δεν το διάβασες; Εχθές μαθεύτηκε. Θα είναι στη Vogue. Τη φωτογράφισε η Leibovitz».

Στο δεύτερο κλιπ που η Μελάνια μοιράστηκε με τον Κοέν, η Πρώτη Κυρία συζητά τη δημοτικότητα του Τραμπ έξω από τη «φούσκα» της ελίτ των media. «Πώς βρίσκει την ενέργεια;» ρωτά η Γουόλκοφ τη Μελάνια, για να λάβει την απάντηση ότι ο Αμερικανός πρόεδρος αντλεί δύναμη από τους υποστηρικτές του. «Βγαίνει εκεί έξω, έχεις δει τι γίνεται με αυτούς τους ανθρώπους. Έχει τόσο μεγάλη βάση υποστηρικτών... Είναι ο πιο δημοφιλής Ρεπουμπλικανός πρόεδρος που κυβέρνησε ποτέ τη χώρα», λέει χαρακτηριστικά.

«Τα media εκφράζουν μόνο τους φιλελεύθερους, αλλά όταν ταξιδεύουμε μαζί στο κέντρο της χώρας και πάμε σε διάφορα μέρη όλοι είναι εκπληκτικοί», προσθέτει η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η Γουόλκοφ έφυγε από τον Λευκό Οίκο τον Φεβρουάριο του 2018. Η Ντάνιελς και ο τότε δικηγόρος της, Μάικλ Αβενάτι, φιλοξενήθηκαν στη Vogue τον Αύγουστο της ίδιας χρονιάς.

Τα κλιπ που παρουσίασε η πρώην φίλη της Μελάνια στον Κοέν δεν έχουν ημερομηνία, όμως η ίδια ισχυρίζεται ότι άρχισε να ηχογραφέι κρυφά τη Μελάνια όταν είχε ήδη αρχίσει να παγώνει η σχέδη τους. «Πάτησα το record μόνο αφού είχα ήδη αποκοπεί και κατηγορηθεί για εγκληματική δραστηριότητα» εξηγεί η συγγραφέας στον Κοέν και προσθέτει ότι όταν έκανε της ηχογραφήσεις δεν σκεφτόταν ποτέ να τις δώσει στη δημοσιότητα και το έκανε μόνο για την προσωπική της προστασία.

protothema.gr / Με πληροφορίες από Daily Mail

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X