ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σκότωσε την γυναίκα του μπροστά στο παιδί τους μετά από βραδινή έξοδο

«Την έδερνε στον δρόμο»

Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου οδηγήθηκε σήμερα ο 54χρονος, ο οποίος κατηγορείται ότι σκότωσε εξ΄επαφής με καραμπίνα την 33χρονη σύζυγό του, αφότου είχαν επιστρέψει από νυχτερινή έξοδο.

Ο φερόμενος ως συζυγοκτόνος ήταν ψυχρός και ατάραχος σύμφωνα με το cretalive, συμπεριφερόμενος σαν να μη συνέβη τίποτα.

Φορώντας χειροπέδες και έχοντας κουκούλα στο κεφάλι, πέρασε το κατώφλι των Δικαστηρίων και οδηγήθηκε ενώπιόν του Εισαγγελέα προκειμένου να του ασκήσει διώξεις προκειμένου στην συνέχει να ορισθεί πότε θα βρεθεί στον Ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί για τη δολοφονία της συζύγου του.

Ο φερόμενος ως συζυγοκτόνος οδηγείται στο δικαστικό μέγαρο για να απολογηθεί ενώπιον εισαγγελέα. Φωτογραφία: cretalive
Το άγριο έγκλημα έχει σοκάρει την περιοχή της Νέας Αλικαρνασσού, ενώ οι γείτονες του υδραυλικού και της κατά 21 χρόνια νεότερης συζύγου του είναι σοκαρισμένοι από την τροπή που πήραν τα πράγματα.

Το ζευγάρι σύμφωνα με μαρτυρίες περνούσε μεγάλα διαστήματα έντασης. Ο 54χρονος φέρεται να ζήλευε έντονα τη γυναίκα του, με την οποία είχαν αποκτήσει ένα παιδάκι τεσσάρων ετών.

«Την έδερνε στον δρόμο»

Γείτονες αναφέρουν πως η νεαρή γυναίκα είχε πέσει πολλές φορές θύμα ενδοοικογενειακής βίας. Αποκαλύπτουν μάλιστα πως ο σύζυγός της την είχε δείρει ακόμα και στη μέση του δρόμου.

«Σε κάποιες περιπτώσεις είχε κληθεί η αστυνομία καθώς ο 54χρονος έδερνε συστηματικά την γυναίκα του, Ωστόσο δεν γινόταν ποτέ τίποτε μόνο κάποιες παρατηρήσεις», ανέφερε γείτονας του ζευγαριού ενώ μία άλλη κάτοικος τόνισε πως ο δράστης «από μικρός ζήλευε όποιον είχε περισσότερα από εκείνον. Μάλιστα για την γυναίκα του έλεγε πως δίπλα του έχει ένα μανεκέν και την ζηλεύει πολύ».

Ο σύντομος χωρισμός και η επανασύνδεση

Πληροφορίες αναφέρουν πως πριν από περίπου δύο χρόνια, οι σχέσεις του ζευγαριού δεν ήταν καλές. Η κοπέλα είχε φύγει από το σπίτι τους στο Ηράκλειο και είχε πάει στους γονείς της στην Πάτρα. Ωστόσο, φαίνεται πως τα βρήκε με τον σύζυγό της κι επέστρεψε στην Κρήτη.

«Πήρε τα πράγματά της και πήγε στους δικούς της να μείνει. Ο 54χρονος όμως μετά από λίγο καιρό πήγε και την βρήκε πείθοντάς την να επιστρέψει στο σπίτι τους» δήλωσε μία γειτόνισσα του ζευγαριού.

Το χρονικό του άγριου εγκλήματος στη Νέα Αλικαρνασσό

Όλα έγιναν τις πρώτες πρωινές ώρες της 22ης Δεκεμβρίου, μετά από βραδινή έξοδο του ζευγαριού, κι ενώ στο σπίτι βρισκόταν το 4χρονο παιδί τους.

Με το που επέστρεψαν, περίπου στις 3 τα ξημερώματα, ξεκίνησε ένας ομηρικός καυγάς, ο οποίος είχε τραγική κατάληξη.

Ο 54χρονος φέρεται να πυροβόλησε με δύο σφαίρες τη σύζυγό του. Στη συνέχεια τηλεφώνησε στον ξάδελφό του και του άφησε το παιδί του, λίγο πριν παραδοθεί στην αστυνομία.

Πηγή: star

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X