ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σοκ! Σκότωσε την αδερφή του επειδή τον έκανε «μπλοκ» στο Facebook (pics)

Το έγκλημα έγινε μπροστά στα μάτια της γιαγιάς της οικογένειας

Το έγκλημα έγινε μπροστά στα μάτια της γιαγιάς της οικογένειας όταν ο 27χρονος Moses Tony Crowe έβγαλε το όπλο και πυροβόλησε την 23χρονη αδερφή του, Amanda Rose Owen ανήμερα της Γιορτής των Ευχαριστιών.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σπίτι στο οποίο έγινε το φονικό βρήκαν την 23χρονη τραυματισμένη. Η κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και άφησε την τελευταία της πνοή.

Η γιαγιά του 27χρονου δράστη περιέγραψε στους αστυνομικούς πώς έγινε το φονικό. Σύμφωνα με όσα τους είπε η 23χρονη καθόταν σε μια καρέκλα έχοντας στην αγκαλιά της το μόλις 1 έτους παιδί της όταν εμφανίστηκε ο 27χρονος που ήταν αναστατωμένος με την απόφαση της αδερφής του να τον κάνει «μπλοκ» στο Facebook.

H ηλικιωμένη γυναίκα είπε, επίσης, ότι ξαφνικά ο 27χρονος έβγαλε ένα όπλο, σημάδεψε την αδερφή του και πυροβόλησε.

Ο 27χρονος μετά τον πυροβολισμό φέρεται να είπε στην γιαγιά του να μην καλέσει την αστυνομία γιατί δεν ήθελε να «περάσει όλη τη ζωή του στη φυλακή» και πως «δεν ήθελε να σκοτώσει την αδερφή του».

Την αστυνομία κάλεσε η θεία του 27χρονου που βρισκόταν στην κουζίνα την ώρα της δολοφονίας και στη συνέχεια η γιαγιά.

Την ίδια εκδοχή υποστήριξε ο δράστης και στους αστυνομικούς ότι πυροβόλησε κατά λάθος την 23χρονη με ένα Glock το οποίο «γύριζε στα δάχτυλά του όταν αυτό εκπυρσοκρότησε».

Ο 27χρονος παραμένει προφυλακισμένος καθώς δικαστής όρισε εγγύηση 500.000 δολαρίων.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση