ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σκότωσε τη γυναίκα του επειδή τον χλεύασε για τη στυτική του δυσλειτουργία

«Σας ικέτευε να σταματήσετε και εσείς συνεχίσατε να την χτυπάτε μέχρι που την αφήσατε νεκρή»

Με ισόβια κάθειρξη τιμωρήθηκε ο άνδρας που ξυλοκόπησε τη γυναίκα του με λοστό μέχρι θανάτου, επειδή τον χλεύασε για τη στυτική του δυσλειτουργία.

Όπως αναφέρει η New York Post, ο 51χρονος David Pomphret, στέλεχος της τράπεζας British Barclays χτύπησε τη σύζυγό του Ann Marie Pomphre στο κεφάλι 30 φορές στον στάβλο του σπιτιού τους στο Cheshire της Βρετανίας και είπε στο δικαστήριο του Λίβερπουλ ότι «έχασε το μυαλό του» επειδή τον «πείραζε για τις όχι πολύ καλές επιδόσεις του» και γιατί ήταν «άχρηστος και ανάπηρος» στο κρεβάτι.

Ομολόγησε την πράξη του αλλά ισχυρίστηκε ότι είχε το ελαφρυντικό της προσωρινής απώλειας του ελέγχου και είπε ότι έπραξε εν θερμώ.

Ωστόσο δέχθηκε σφοδρή επίθεση κατά τη δίκη του για τον «ιστό της απάτης και των ψευδών», αφού αρχικά είχε αρνηθεί ότι είναι ο δολοφόνος, ισχυριζόμενος στην πρώτη επαφή του με τους αστυνομικούς ότι είχε βρει την 49χρονη ήδη νεκρή τον περασμένο Νοέμβριο.

«Είστε κατά την άποψή μου ένας ολοκληρωτικός ψεύτης» είπε ο δικαστής, σύμφωνα με τα Μέσα. «Προσπαθήσατε να γλιτώσετε, και θα μπορούσατε να το έχετε πετύχει αν δεν είχε υπάρξει ένας παράγοντας. Ξεχάσατε να αλλάξετε τις κάλτσες σας» είπε ο δικαστής, αναφερόμενος στο πώς μια κηλίδα αίματος εντοπίστηκε στον ρουχισμό του.

Αποκαλώντας την ως «μία σφοδρή επίθεση προς τη γυναίκα σας» ο δικαστής Aubrey επέμεινε ότι ο τραπεζίτης «είχε πρόθεση» να τη σκοτώσει, αρνούμενος να πιστέψει ότι «απλώς τα έχασε» από το υποτιθέμενο «bullying» που εκείνη του έκανε.

«Είχε αμυντικά χτυπήματα και στα δύο της χέρια και θα πρέπει να παρακαλούσε και να ικέτευε να σταματήσετε» είπε ο δικαστής, λέγοντας ότι αντ' αυτού εκείνος «συνέχισε να την χτυπάει» και την άφησε νεκρή.

«Μία οικογένεια διαλύθηκε. Μία κόρη έχασε τη μητέρα της, που δολοφονήθηκε από τον πατέρα της, ο οποίος είναι έτοιμος να ξεκινήσει μία ποινή ισόβιας κάθειρξης» ανέφερε.

Τον καταδίκασε σε ισόβια με ένα ελάχιστο 20 ετών πριν να μπορέσει να κάνει αίτηση για αναστολή.

«Όταν κάνετε αίτηση για αναστολή, δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι θα αποφυλακιστείτε» προειδοποίησε ο δικαστής τον τραπεζίτη, ο οποίος έδειξε ατάραχος καθώς τον συνόδευαν στο κελί του.

Σημειωτέον ότι το επί 22 χρόνια ζευγάρι ξεκίνησε έναν καυγά, αφού ο άνδρας είχε πάει στον στάβλο για να πάρει κάποια εργαλεία για κάποιο μερεμέτι, κάτι που προφανώς εξόργισε τη σύζυγό του, η οποία έπασχε από αυτισμό και υποβαλλόταν σε αντικαρκινική θεραπεία. Ο καυγάς οδήγησε στον ξυλοδαρμό και στη δολοφονία.

Πηγή: newsbeast 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X