ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σπαρακτικές δηλώσεις - «Έχω γίνει φυτό. Δεν επικοινωνώ με το παιδί μου»

Η αγωγή του Κωνσταντίνου Αγγελίδη

Σοβαρά προβλήματα υγείας συνεχίζει να αντιμετωπίζει ενάμιση χρόνο μετά το τροχαίο ατύχημα ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης, που με την σύζυγό του Ευαγγελία Βαρσάμη, ζητούν μέσω αγωγής 3 εκατομμύρια ευρώ ως αποζημίωση από τον οδηγό του λεωφορείου.

Να υπενθυμίσουμε ότι το τροχαίο ατύχημα -που συγκλόνισε όλους μας- είχε συμβεί τα Χριστούγεννα του 2017 όταν οδηγός λεωφορείου αστικών συγκοινωνιών προσπάθησε να διασχίσει σχεδόν κάθετα τη Λεωφόρο Βουλιαγμένης με αποτέλεσμα ο παρουσιαστής να πέσει πάνω του με την μηχανή. Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης, ενάμιση χρόνο μετά το ατύχημα, δεν έχει αναρρώσει πλήρως και εξακολουθεί να αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά νοητικά και κινητικά προβλήματα. Σύμφωνα με την κυριακάτικη Real News, ο παρουσιαστής μαζί με τη σύζυγό του κατέθεσαν αγωγή με την οποία ζητούν από τους υπευθύνους συνολικά 3 εκατομμύρια ευρώ ως αποζημίωση.
Ειδικότερα ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης ζητά 2.796.000 ευρώ, ενώ η Ευαγγελία Βαρσάμη 108.000 ευρώ για την ανατροφή του 8χρονου παιδιού τους μέχρι να συμπληρώσει το 22ο έτος της ηλικίας του.

«Το κέντρο αποκατάστασης έχει γίνει για εμάς ένα δεύτερο σπίτι. Ο Κωνσταντίνος κάθε μέρα δίνει έναν αγώνα. Το δικό του αγώνα, τον οποίο εγώ προσπαθώ να στηρίξω και ως σύζυγος και ως μητέρα. Θα αναφέρω μόνο ότι επί ένα χρόνο προετοίμαζα το γιο μας τον Αλέξανδρο για να συναντήσει το μπαμπά του», είπε η σύζυγος του παρουσιαστή, Εβελίνα Βαρσάμη.

Στην αγωγή του ο παρουσιαστής δηλώνει ανάμεσα σε άλλα: «Αδυνατώ να επικοινωνήσω ακόμα και με οικεία μου πρόσωπα, αδυνατώ να αυτοεξυπηρετηθώ, αφού ούτε καν να σιτιστώ μόνος μου δεν μπορώ. Όλα τα ανωτέρω δυσμενή προς την υγεία και σωματική μου ακεραιότητα συνέβησαν σε πολύ νεαρή ηλικία (μόνο 43 ετών) και μάλιστα στη χρονική περίοδο που ήμουν στο απόγειο της καριέρας μου. Δε θα μπορέσω να έχω ποτέ ξανά ομαλή κοινωνική και οικογενειακή ζωή. Δεν θα μπορέσω να έχω ουσιαστική επικοινωνία με την σύζυγό μου. Δεν θα μπορέσω να έχω ξανά επαγγελματική εξέλιξη. Έχω καταστεί μόνιμα ανάπηρος με πλήρη αδυναμία μετακίνησης αυτοσυντήρησης και επικοινωνίας με το περιβάλλον [...[ Έχω πλήρη έκπτωση των νοητικών μου λειτουργιών. Σε γενικές γραμμές, έχω γίνει φυτό».

 

Πηγή: must.com.cy

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X