ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πληρώνει 1.100 ευρώ για να σκοτώσουν βιαστές

Ο Ινδός πολιτικός δεν αστειεύεται

Ενας πρώην βουλευτής στην Ινδία αποφάσισε να επικηρύξει αυτούς που πάνε να βιάσουν γυναίκες, προσφέροντας 1.100 ευρώ σε όποιον τους σκοτώσει!

Ο Ρατζές Ρανγιάν (Παπού Γιαντάβ) ανακοίνωσε πως προτίθεται να πληρώνει αυτό το ποσό, αρκεί να σταματήσουν κάποιον επίδοξο βιαστή. Στην Ινδία η κατάσταση έχει ξεφύγει, καθώς μόνο τα τελευταία έξι χρόνια, έχουν καταγραφεί 7.300 βιασμοί, μόνο στην επαρχία του Μπιχάρ. «Ο βιασμός ρίχνει δηλητήριο στα θύματα που βιώνουν έναν αργό καθημερινό θάνατο» είπε ο Ρανγιάν, που κυρίως εστίασε στα ανήλικα κορίτσια που πέφτουν θύματα βιασμούς τακτικά.

Ο Ινδός πολιτικός αποφάσισε να προχωρήσει σε αυτή τη δήλωση, μετά από την είδηση ότι δύο δίδυμα κορίτσια έπεσαν θύμα βιασμού. Τα συνάντησε από κοντά, καθώς η υπόθεση σόκαρε την χώρα, αφού νεαροί τις άρπαξαν και τις βίασαν, ανεβάζοντας πλάνα στα σόσιαλ μίντια. Σε άλλο περιστατικό, ξαδέρφια και δάσκαλος μιας 16χρονης μαθήτριας, την βίαζαν, αφού την νάρκωναν.

«Αυτά τα κορίτσια δεν θα παντρευτούν ποτέ, αλλά ακόμα και αν έχει γίνει κάποια συμφωνία για γάμο, αυτή πιθανότατα θα ακυρωθεί μόλις γίνει γνωστό ότι έπεσαν θύματα βιασμού» εξήγησε ο Ρανγιάν, που ζήτησε από τα δικαστήρια να αποφασίσουν την θανάτωση εντός τριών μηνών σε όσους προχωρούν σε τέτοιες πράξεις εις βάρος ανήλικων παιδιών.


Πηγή: iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X